Przepis na zupa pomidorowa magdy gessler

Ratatouille wg. Magdy Gessler

Ratatouille wg. Magdy Gessler

Nowe przepisy Magdy Gessler”. Magda Gessler obok Gordona Ramsay’a to mój kulinarny autorytet, więc potraw jej autorstwa nie może zabraknąć na blogu (oczywiście tych, które sprawdziliśmy i zasmakowały nam na tyle, aby otrzymać miano Mojej Delicji
walentynkowa pomidorowa

walentynkowa pomidorowa

Zupa już prawie gotowa. Pani Magda Gessler pewnie rzuciłaby we mnie talerzem, gdybym podała jej pomidorową z koncentratu i na kostce rosołowej, ale co mi tam
Jak się robi zupę gulasz

Jak się robi zupę gulasz

Reszta łatwa jak w innych zupach, zrobić należy koniecznie, można w kociołku nad ogniskiem, pycha. - 40 dkg gulaszowego mięsa wołowego bez kości ( u Magdy Gessler schab karkowy, u mnie często II gatunek tzw. 40 dkg gulaszowego mięsa wołowego bez kości ( u Magdy Gessler schab karkowy, u mnie często II gatunek tzw
Solianka

Solianka

Nieskromnie przyznam, że moja zupa smakowała jeszcze lepiej niż ta którą jedliśmy. Ponieważ pierwsza solianka jaką jadłam, była autorstwa Magdy Gessler, gotując swoją wspomagałam się również jej przepisem (klik)
Gołąbki z kaszy jęczmiennej i soczewicy

Gołąbki z kaszy jęczmiennej i soczewicy

More from my siteJarski bigos wigilijnySoczewiakiZupa soczewicowaPożywna zupa z soczewicyZupa jęczmienna z soczewicą i cebuląGołąbki z ziemniakami wg Magdy Gessler / 1 szkl zielonej soczewicy
KULINARNE PODRÓŻE - RZESZÓW

KULINARNE PODRÓŻE - RZESZÓW

Kolejną potrawą, którą skosztowałam również autorstwa Pani Magdy był pieczony prosiak w towarzystwie pierożków z jabłkami i cynamonem
Naleśniki w 3 wersjach Magdy Gessler

Naleśniki w 3 wersjach Magdy Gessler

W knajpie "Cechowa" od momentu rewolucji Magdy Gessler królowały domowe zupy, jak pomidorowa i zapiekana kalafiorowa oraz - naleśniki w trzech wersjach
Bazylia&Oregano

Bazylia&Oregano

kotlet z ziemniakami, makaron z sosem ze słoika lub zupa z wczoraj - codziennie muszę jeść coś nowego, coś dobrego, coś co akurat pasuje mi do nastroju
Barszcz czerwony – najlepszy

Barszcz czerwony – najlepszy

To tam podejrzałam jak Magda Gessler zmieszała bulion, sok z buraków i sok z pomidorów. Zupa z brukwi na gęsinieZupa z pomidorami i pęczakiemSzpinakowa zupa kremZupa pomidorowa z mascarponeBotwinkaMeksykańska zupa z pulpetami 100 g