Przepis na zrazy z szynki

Zrazy z szynki wieprzowej

Zrazy z szynki wieprzowej

Bardzo lubię zrazy. przyprawa do mięsa wieprzowego. Ale zdecydowanie wolę zrazy z mięsa wieprzowego niż wołowego
Zrazy z szynki wieprzowej

Zrazy z szynki wieprzowej

Zrazy z szynki wieprzowej to pyszna, aczkolwiek tańsza alternatywa dla zrazów wołowych. Kolejno dodać zrazy i podsmażyć je na złoty kolor z każdej strony (w tym samym czasie cebula powinna się zarumienić)
Zrazy z szynki

Zrazy z szynki

Przygotowane zrazy obsmażyć na rozgrzanym oleju na rumiano,jeśli zostały dodatki to również je dorzucić
Zrazy z karkówki!

Zrazy z karkówki!

Na każdym kawałku mięsa układamy plasterek boczku lub szynki, ogórka, paseczek chleba oraz cebulkę. Każdy kto lubi karkówkę, z pewnością musi wypróbować mojego przepisu na pyszne zrazy z karkówki
Zrazy mielone w sosie grzybowym.

Zrazy mielone w sosie grzybowym.

zmielonej szynki wieprzowej. Podajemy je na różne sposoby - moja dzisiejsza propozycja to zrazy w sosie grzybowym, do tego kopytka, jakaś surówka i królewski obiad gotowy
Dzikie zrazy z sarny

Dzikie zrazy z sarny

Zrazy obtocz w mące i obsmaż na smalcu z każdej strony, następnie ułóż na dnie szybkowaru. Ostatnio miałam możliwość przetestowania świetnych szybkowarów, które przysłała mi Firma ASTON
ZRAZY  RAZ  !

ZRAZY RAZ !

W naszej kuchni dziś ZRAZY W PIECZARKOWYM SOSIE. Przedświąteczne zamieszanie - zamiatanie. * Zwilżonymi w zimnej wodzie dłońmi formujemy zrazy
Roladki, zrazy na imprezę.

Roladki, zrazy na imprezę.

Możemy kupić gotowe mięso pod rolady z szynki lub pokroić mięso z szynki w centymetrowej grubości plastry
Zrazy mojej mamy

Zrazy mojej mamy

Przedwczoraj kupiłam świeżą młodą wołowinę i pierwsze, co mi przyszło na myśl, żeby z niej ugotować, były te zrazy
Zrazy mielone nadziewane

Zrazy mielone nadziewane

Zrazy mielone nadziewane są serem, ogórkiem kiszonym i cebulą. Bardzo ciekawy i pomysłowy przepis do wypróbowania
Zrazy z mięsa mielonego

Zrazy z mięsa mielonego

szynka wędzona w plasterkach,. czerwona papryka,. ogórki kiszone,. pieprz,. Przygotowanie. Mięso przełóż do miski