Przepis na zraziki drobiowe

PRL od kuchni: Zraziki ze schabu

PRL od kuchni: Zraziki ze schabu

) Przedstawiam Wam przepis na zraziki ze schabu nadziane ogórkiem kiszonym, cebulą i boczkiem. Zraziki smażymy na brązowo z obu stron (możemy je usmażyć w dwóch partiach), następnie układamy je ściśle jeden obok drugiego, zalewamy wodą do wysokości zrazików, doprowadzamy do wrzenia
0 0
Zrazy z pieca

Zrazy z pieca

Zraziki "oskubalam " z tluszczu. -mieso jest drobiowe. 300 gr mielonego miesa drobiowego. Te zrazy wbrew pozorom zrobimy bardzo szybko,tyle zajmie nam czasu,ile gotowanie ziemniakow- sprawdzilam
9 0
Zraziki wołowo drobiowe

Zraziki wołowo drobiowe

zraziki po pieczeniu lekko się rozchylą, co ułatwi nasączenie. zraziki. zraziki. Niektórych. przeraża ilość używanych, podawanych przeze mnie składników
0 0
ZRAZY MIELONE Z NIESPODZIANKA

ZRAZY MIELONE Z NIESPODZIANKA

3 drobiowe parówki bez osłonek (każda podzielona na pół). 7cm kawałek parówki, dokładnie obtaczamy mięsem, formując zgrabne zraziki, panierujemy w bułce tartej i odstawiamy do wychłodzenia (w lodówce) na 30 minut lub dłużej. 3 drobiowe parówki bez osłonek (każda podzielona na pół)
2 0
Zrazy z indyka

Zrazy z indyka

Gotowe zraziki podajemy z brązowym ryżem i jabłkami. 2 kostki drobiowe. Żurawiny gotujemy z odrobiną wody, octem balsamicznym i trzema łyżkami cukru około 30 minut, po czym miksujemy je
1 0