Przepis na z czym podawać pierś z kurczaka w cieście francuskim

Paszteciki z ciasta francuskiego

Paszteciki z ciasta francuskiego

Innym razem pomyślę nad czymś innym (spokojnie chłopaki, uwzględnię Waszą potrzebę na mięso. Idealnie się do tego nadają, można podawać je zarówno na ciepło, jak i na zimno, wybór farszu zależy całkowicie od Was - szpinak, mięso z kapustą, pomidorowy, serowy, zero ograniczeń
130 0
A'la tarta z kurczakiem, warzywami i serem feta

A'la tarta z kurczakiem, warzywami i serem feta

owocami, warzywami, mięsem – czym tylko chcecie. kilka pieczarek, końcówka sera feta, pierś z kurczaka w zamrażalce i listki szpinaku, który został po poprzednim wypieku (muffinki ze szpinakiem pojawią się za jakiś czas na blogu) i voilà – mamy tartę - przynajmniej takie były założenia bo z wyglądu przypomina trochę pizzę
9 0
kłębki drobiowe

kłębki drobiowe

Mięso mielimy, mieszamy z solą, pieprzem i papryką- odstawiamy na czas dalszych czynności. Przepis z drobnymi zmianami, pochodzi z tej strony
1 0
Chicken Pot Pie

Chicken Pot Pie

Z czym kojarzy Wam się kuchnia amerykańska. A może z czymś jeszcze. Jest to krem z kurczaka i warzyw przykryty warstwą ciasta
1 0

Konkurs i kulebiak kabanosowy

Wystarczy dwa kabanosy związać razem na przykład za pomocą szczypioru wymieszać w cieście (z mąki, jajka, wody, odrobiny mleka, soli) i usmażyć na złoty kolor po czym wbić na drewniany patyczek i podawać z ulubionymi sosami
4 0