Przepis na z czym podać pierogi

Pierogi ruskie

Pierogi ruskie

Składniki farszuZiemniaki gotujemy i ubijamy na gładką masęCebulę podsmażamy na olejuTwaróg, ziemniaki i cebulę łączymy i przyprawiamyGotowy farszPrzygotowanie dressinguPierogi ruskie
37 0
Góralskie pierogi „spod Kiczory”

Góralskie pierogi „spod Kiczory”

Czym różnią się od innych. Takie pierogi przygotowywała zawsze moja babcia dla dziadka i swoich trzech synów… Możecie sobie wyobrazić, ile ich było trzeba, żeby nakarmić czterech głodnych mężczyzn, zjadających wspólnie na śniadanie wielki bochen chleba
1 0
Pierogi ruskie

Pierogi ruskie

Ciasto rozwałkować dość cienko i szklanką wycinać kółka, po czym napełniać farszem i porządnie zlepiać brzegi, by ciasto się nie rozkleiło podczas gotowania
1 0