Przepis na wiem co jem bosacka

22 Zapisać
KRÓWKI  DOMOWE KRUCHE

KRÓWKI DOMOWE KRUCHE

Przepis na poniższe krówki jest z programu Kasi Bosackiej „ Wiem co jem, wiem co kupuję”. gdy masa stanie się kleista i ciężko będzie spływać z łyżki, wyłączamy gaz, przekładamy ją do naczynia wysmarowanego olejem, zostawiamy do zastygnięcia, kroimy gdy jest już zimna, najlepiej drugiego dnia
0 Zapisać
Czytaj składy

Czytaj składy

Polecam zakup książki Kasi Bosackiej „Wiem, co jem”. View Comments. Pesto przyrządza się z oliwy z oliwek, tymczasem na sklepowych półkach rządzą pesto z olejem słonecznikowym
5 Zapisać
Sałatka z makaronem z zupek chińskich z tuńczykiem i warzywnymi dodatkami.

Sałatka z makaronem z zupek chińskich z tuńczykiem i warzywnymi dodatkami.

Jak oglądam program Kasi Bosackiej"Wiem,co jem i wiem,co kupuję"to wychodzi na to,że w sumie nic co w dzisiejszych czasach znajduje się na sklepowych półkach nie powinno trafić do mojej siatki zakupowej(oczywiście ekologicznej,materiałowej,uwielbiam siatki z materiału,kiedyś pamiętam były takie fajne mocne,jakby plecione siatki w kolorowe paski,kultowe,dzisiaj to już pewnie klasyfikowane jako old school i retro),a tym bardziej wszystko co można ze sklepu w obecnych czasach wynieść po uprzednim zapłaceniu za to pieniędzmi(na których z racji intensywnego obrotu,obiegu,ciągłego przechodzenia z rąk do rąk jest mnóstwo zarazków
2 Zapisać
1226.Olej rzepakowy i shaker

1226.Olej rzepakowy i shaker

Ekspertem akcji jest Katarzyna Bosacka, która prowadzi program „Wiem co jem i wiem co kupuję”. Celem kampanii „Pokochaj olej rzepakowy” jest podniesienie świadomości konsumentów na temat właściwości odżywczych i zdrowotnych oleju rzepakowego oraz jego znaczenia w codziennej diecie i profilaktyce zdrowotnej
Więcej przepisów na %s strony