Przepis na wedzenie

Mięso,wędliny,drób,ryby

Mięso,wędliny,drób,ryby

Czas gotowania porcji mięsa o wadze 200gjagnięcina 10 minutwołowina 4 minutywieprzowina 15 minutcielęcina 12 minutwątróbka cielęca 12 minutcynaderki cielęce 15 minut                                                                                          Wędliny są to wyroby z mięsa lub tłuszczu lub z surowców mięsno-tłuszczowych, w jednym kawałku badź o różnym stopniu rozdrobnienia, poddane procesom technologicznym (solenie, peklowanie, wedzenie, parzenie lub pieczenie) w osłonkach naturalnych lub sztucznych. ca 12 minutcynaderki cielęce 15 minut Wędliny są to wyroby z mięsa lub tłuszczu lub z surowców mięsno-tłuszczowych, w jednym kawałku badź o różnym stopniu rozdrobnienia, poddane procesom technologicznym (solenie, peklowanie, wedzenie, parzenie lub pieczenie) w osłonkach naturalnych lub sztucznych
10 0
12 grup produktów spożywczych

12 grup produktów spożywczych

Wędliny są to wyroby z mięsa lub tłuszczu lub z surowców mięsno-tłuszczowych, w jednym kawałku badź o różnym stopniu rozdrobnienia, poddane procesom technologicznym (solenie, peklowanie, wedzenie, parzenie lub pieczenie) w osłonkach naturalnych lub sztucznych
6 0
Mięso,wędliny,drób,ryby

Mięso,wędliny,drób,ryby

Wędliny są to wyroby z mięsa lub tłuszczu lub z surowców mięsno-tłuszczowych, w jednym kawałku badź o różnym stopniu rozdrobnienia, poddane procesom technologicznym (solenie, peklowanie, wedzenie, parzenie lub pieczenie) w osłonkach naturalnych lub sztucznych
0 0

Wedzenie wedlin

Dzisiejszy dzien uplynal nam przy wedzeniu wedlin. swojskiej kielbasy, szynki, boczku oraz dla urozmaicenia smaku - kurc
0 0