Przepis na wedzenie

10 Zapisać
Mięso,wędliny,drób,ryby

Mięso,wędliny,drób,ryby

Czas gotowania porcji mięsa o wadze 200gjagnięcina 10 minutwołowina 4 minutywieprzowina 15 minutcielęcina 12 minutwątróbka cielęca 12 minutcynaderki cielęce 15 minut                                                                                          Wędliny są to wyroby z mięsa lub tłuszczu lub z surowców mięsno-tłuszczowych, w jednym kawałku badź o różnym stopniu rozdrobnienia, poddane procesom technologicznym (solenie, peklowanie, wedzenie, parzenie lub pieczenie) w osłonkach naturalnych lub sztucznych. ca 12 minutcynaderki cielęce 15 minut Wędliny są to wyroby z mięsa lub tłuszczu lub z surowców mięsno-tłuszczowych, w jednym kawałku badź o różnym stopniu rozdrobnienia, poddane procesom technologicznym (solenie, peklowanie, wedzenie, parzenie lub pieczenie) w osłonkach naturalnych lub sztucznych
0 Zapisać
Mięso,wędliny,drób,ryby

Mięso,wędliny,drób,ryby

Wędliny są to wyroby z mięsa lub tłuszczu lub z surowców mięsno-tłuszczowych, w jednym kawałku badź o różnym stopniu rozdrobnienia, poddane procesom technologicznym (solenie, peklowanie, wedzenie, parzenie lub pieczenie) w osłonkach naturalnych lub sztucznych
Więcej przepisów na %s strony