Przepis na udka wędzone

UDKA   WĘDZONE  W  WĘDZARNI

UDKA WĘDZONE W WĘDZARNI

Udka kurczaka wędzone w wędzarni są tak pyszne jak kupne a może nawet smaczniejsze. Przepis prosty, udka wyszły soczyste w środku z wilgotną skórką na zewnątrz, a smak i zapach zawdzięczamy dymowi z wędzarni
0 0
Wędzone udka domowym sposobem

Wędzone udka domowym sposobem

Była łopatka kolej na udka pyszne uwędzone w garnku udka. Udka z kurczaka. Udka z kurczaka. zalać nią udka tak aby były całe zakryte, muszą się moczyć przez 24 godziny w zalewie w chłodnym miejscu. Udka wyparzyć w wodzie z pietruszka w temperaturze 80 stopni przez 10 minut. Udka wędzić w temperaturze nie przekraczającej 50 stopni przez 3,5 godziny
0 0
Lepkie udka kurczaka z sezamem i chili

Lepkie udka kurczaka z sezamem i chili

Udka wyszły delikatne, słodkie i lepkie. Po co w ogóle jeść udka bez skórki. W tym celu należy ją naciąć ostrym nożem wokół kostki w najwęższym miejscu, następnie wsunąć palce pod skórę poluzowując ją i pociągnąć ją w kierunku drugiego końca udka
3 0
Diabelskie udka ;) Trzy papryki

Diabelskie udka ;) Trzy papryki

Diabelskie udka. Diabelskie udka Trzy papryki. Nie jest aż tak źle, można stopień ostrości regulować samemu , ja robię na średnim poziomie ostrości ,gdyż chłopaki przy mocniejszej dawce dostają wytrzeszczu oczu i próbują się utopić w szklance wody Udka są wyśmienite , soczyste i pyszne, warto spróbować
3 0