Przepis na szynkowar

Szynka z szynkowara

Szynka z szynkowara

Do szynkowara włożyć woreczek i umieść w nim zwinięte mięso. Szynkowar zamknąć i odstawić na minimum 24 godziny do lodówki po tym czasie zagotować wodę w dużym garnku, wstawić do niego szynkowar i na malutkim płomieniu gotować 2. 24 godziny do lodówki po tym czasie zagotować wodę w dużym garnku, wstawić do niego szynkowar i na malutkim płomieniu gotować 2
43 0
Sekretna łopatka z szynkowara

Sekretna łopatka z szynkowara

Następnie mięso ułożyć ciasno w szynkowarze, zamknąć dociskając sprężyną i umieścić w odpowiednio dużym garnku wyłożonym na dnie ściereczką lub żaroodporną podstawką
17 0
Mielonka z SZYNKOWARA

Mielonka z SZYNKOWARA

Pyszna mieloneczka z szynkowara na kanapki. Szynkowar oczywiście jest dopuszczony do bezpośredniego kontaktu z żywnością, natomiast woreczki ułatwiają wyjmowanie z niego zawartości
7 0