Przepis na szparagi zawijane w szynce

Szparagi z szynką i serem po francusku

Szparagi z szynką i serem po francusku

przekąskę proponuję szparagi z szynką i serem zapieczone w. Dziś na pyszną, niezobowiązującą. Szparagi. Póki jeszcze szparagi są dostępne wypróbujcie ten mega prosty przepis
SZPARAGI ZAPIEKANE ZAWIJANE W BOCZUŚ

SZPARAGI ZAPIEKANE ZAWIJANE W BOCZUŚ

Zielone szparagi po środku zawijane w boczuś , po bokach zalane sosem beszamelowym. Do tego wystarczą ziemniaczki z koperkiem i podałam surówkę Colesław ( tutaj na blogu )
Zielone szparagi z szynką parmeńską

Zielone szparagi z szynką parmeńską

Szparagi to wielka skarbnica witamin i składników mineralnych potrzebnych naszemu organizmowi. Są szczególnie polecane kobietom w ciąży, bowiem odpowiadają za prawidłowy rozwój płodu, a także wspomagają karmienie piersią
Zielone szparagi z szynką parmeńską

Zielone szparagi z szynką parmeńską

Szparagi to wielka skarbnica witamin i składników mineralnych potrzebnych naszemu organizmowi. Są szczególnie polecane kobietom w ciąży, bowiem odpowiadają za prawidłowy rozwój płodu, a także wspomagają karmienie piersią
Zielone szparagi w szynce parmeńskiej z sosem holenderskim

Zielone szparagi w szynce parmeńskiej z sosem holenderskim

Zielone szparagi w szynce z sosem holenderskim to coroczny hit sezonu. Delikatne, chrupkie szparagi lekko podpieczone z grubo mielonym pieprzem, zawinięte w jedną z najlepszym szynek świata i polane aksamitnym sosem holenderskim (oczywiście ubijanym ręcznie, bez żadnych fiksów
Zawijane szparagi z sosem musztardowym

Zawijane szparagi z sosem musztardowym

Szparagi opłukać, odłamać zdrewniałe końce. Ostatnio bardzo modne zrobiły się szparagi. Przyznam, że to moje pierwsze danie zrobione z ich udziałem
Szparagi w szynce

Szparagi w szynce

Polecam szparagi w szynce w delikatnej galarecie. Szparagi wyciągamy z zalewy. Po bardzo kalorycznych Świętach czas na coś lekkiego i dietetycznego
Szparagi w szynce z beszamelem

Szparagi w szynce z beszamelem

Białe szparagi w szynce z beszamelem. Białe szparagi mają więcej goryczki od zielonych i świetnie przełamuje je sos beszamelowy z dodatkiem sera gorgonzola, a szynka dojrzewająca wzbogaca smak