Przepis na spód z biszkoptów i masła

Tort kokosowy

Tort kokosowy

Żółtka oddzielić od białek. ½ szkl. Ciasto wstawić do piekarnika. masła. Połowę cukru pudru i cukier wanilinowy wsypać do żółtek i utrzeć na puszystą masę
77 0
Biszkopt makowy

Biszkopt makowy

I jeszcze jedna baza pod torty. Wtedy najlepiej się go kroi. Biszkopt za sprawą maku i kaszy manny jest wilgotny i miękki, nie wymaga mocnego nasączenia
95 0
Biszkopt kakaowy

Biszkopt kakaowy

FacebookTwitterGooglePinterestTumblrBiszkopt idealny już znacie dziś przyszła pora na biszkopt kakaowy równie smaczny, puszysty i łatwy do przygotowania
10 0
Biszkopt z truskawkami

Biszkopt z truskawkami

Odciągamy ze spodu papier i przekładamy na spód tortownicy ( ja użyłam do zimnego biszkoptu tortownicy o nieco mniejszej średnicy niż ta, na której piekłam biszkopt, aby ciasto po ponownym spięciu obręczy nie odstawało zanadto od ścianek )
6 0
Biszkopt tradycyjny

Biszkopt tradycyjny

dla szukających przepisu, na którym można polegać. szklanka cukru. Składniki. dla lubiących tworzyć swoje własne smaki tortów
5 0
Biszkopt na tort

Biszkopt na tort

 Zanim przystąpimy do przecinania biszkoptu polecam odwrócić go do góry "nogami", tak by spód biszkoptu stanowił teraz naszą górę, która jest ładna i równa
3 0
Tort Toffi

Tort Toffi

Wymieszać obie mąki z proszkiem do pieczenia, przesiać i dodawać stopniowo do ciasta, mieszając mikserem na najniższych obrotach
66 0