Przepis na sos tajski

Tajskie kuleczki mięsne z sosem orzechowym

Tajskie kuleczki mięsne z sosem orzechowym

Blog Kuchnia PrezydentowejTajskie kuleczki mięsne z sosem orzechowymKuleczki mięsne. Niezwykle proste do przygotowania, aromatyczne, pikantne kuleczki z mięsa smażone na głębokim oleju, podawane z aksamitnym, bardzo ciekawym w smaku sosem orzechowym na bazie mleczka kokosowego
7 0
Krewetki w tajskim sosie z dymką

Krewetki w tajskim sosie z dymką

łyżeczka sosu rybnego. Odstawiamy na kilka minut, aż sos przestygnie. 2 łyżki sosu ostrygowego. 2 łyżki jasnego sosu sojowego. Dodajemy pozostałe składniki sosu i smażymy jeszcze przez 2-3 min. 2 łyżki sosu ostrygowego. 2 łyżki jasnego sosu sojowego
29 0
Leszcz w tajskim sosie

Leszcz w tajskim sosie

Mięso leszcza jest bardzo delikatne, ale niestety ma sporo drobnych ości, więc trzeba było uważać, zwłaszcza, że skompaliśmy rybę w pomarańczowym, dość gęstym sosie, w którym ości były mało widoczne
7 0