Przepis na smaczna ryba

177 Zapisać
ryba zapiekana ze szpinakiem

ryba zapiekana ze szpinakiem

Macie ochotę na rybę, ale nie na zapach jej smażenia. )Ten przepis jest dla Was. Potrzebujecie. kilka filetów ryby (dorsz, mintaj czy inna panga albo tilapia)opakowanie mrożonego szpinaku liściastegokilka łyżek gęstego jogurtu naturalnego3 ząbki czosnku, pokrojone drobnoszczypta gałki muszkatołowejsól, pieprzoliwa100-150g żółtego seraFilety pokrójcie na 2-3 cm kawałki, dodajcie sól, pieprz i odstawcie
35 Zapisać
Ryba w cieście piwnym

Ryba w cieście piwnym

Nie kładź ryby na nierozgrzany tłuszczu, gdyż wchłonie ona olej i nie będzie już taka smaczna. Aby ryba była soczysta w środku, a otaczające ją na zewnątrz ciasto było chrupiące i ładnie wyrosło należy zastosować się do poniższych porad dotyczących odpowiedniego smażenia filetów w cieście
Więcej przepisów na %s strony