Przepis na smażenie ryby kostka z mintaja

Filet z ryby panierowany

Filet z ryby panierowany

Jeśli mięso ryby wydaje mi się mało zwięzłe, najpierw  posypuję je mąką krupczatką (nasypaną do solniczki - to gwarantuje cieniutką rozproszoną warstewkę)Smażenie panierowanych filetów rybnych odbywa się na sporej ilości dobrze rozgrzanym oleju Smażenie filetów rybnych - na dużej patelni rozgrzewam mocno olej rzepakowy
158 0
Ryba po grecku

Ryba po grecku

kostki rybne wyjęłam z lodówki na godzinę przed smażeniem żeby odtajały. Cebulę i pora pokroiłam w ćwierć plasterki, chili posiekałam a korzenie starłam na tarce jarzynowej - w sumie na tę ilość ryby warzyw miałam ok
20 0
Jedz i chudnij - RYBA po FRANCUSKU

Jedz i chudnij - RYBA po FRANCUSKU

Filety z ryby (ja użyłam mintaja) umyć i osuszyć, następnie doprawić solą i pieprzem. Rybyniezbędnym elementem diety, uzupełniającym dietę człowieka w elementy i składniki niezbędne do utrzymania kondycji i zdrowia
18 0