Przepis na sarna pieczona

Pieczony udziec sarny z kością

Pieczony udziec sarny z kością

Pieczony udziec z sarny. To duży, soczysty, kruchy kawałek dziczyzny. Idealny na duże przyjęcia. Przygotowanie nie jest trudne i pracochłonne, ważne jest jednak czas i temperatura pieczenia
Pieczony comber z sarny

Pieczony comber z sarny

Comber z sarny to jeden z najsmaczniejszych elementów z dziczyzny, delikatny,słodkawy po prost doskonały
Udziec z sarny pieczony

Udziec z sarny pieczony

Udziec. sarny (u mnie około 700 g),. 100. g słoniny (u mnie solona),. 6. jagód jałowca,. 7. ziaren pieprzu czarnego,
Pieczeń z sarny

Pieczeń z sarny

Przepis. Takie danie to jest na specjalne okazje. Nie zawsze mamy dziczyznę w domu. Wyszło wybornie, polecam
Jadło sarmaty za 29,90

Jadło sarmaty za 29,90

Cielęcina a'la sarna (nazywa się tak z powodu smaku oraz sposobu przyrządzania, nie z powodu niejasnego pochodzenia mięsa)
Na polskim stole krĂłluje bigos

Na polskim stole krĂłluje bigos

Moşna się spierać o to, która potrawa jest najbardziej polska. Wśród dyskutantów na pewno znajdzie się ktoś, kto za taką będzie uwaşał bigos