Przepis na salceson podrobowy przepis

2 Zapisać
WOŁOWINA

WOŁOWINA

kiszki, salcesony, rolady. wykorzystuje się je do wyrobu wędlin podrobowych, takich, jak. krew- składnik wędlin, kaszanek, salcesonów, pasztetowych oraz kiszek
13 Zapisać
WOŁOWINA

WOŁOWINA

kiszki, salcesony, rolady. wykorzystuje się je do wyrobu wędlin podrobowych, takich, jak. Moje przepisy z wołowiną
10 Zapisać
Mięso,wędliny,drób,ryby

Mięso,wędliny,drób,ryby

Wędlina z udziałem podrobów mieszanych z dodatkiem krwi, jak salcesony, kiszka pasztetowa, kaszana itp
7 Zapisać
12 grup produktów spożywczych

12 grup produktów spożywczych

Wędlina z udziałem podrobów mieszanych z dodatkiem krwi, jak salcesony, kiszka pasztetowa, kaszana itp
0 Zapisać
Mięso,wędliny,drób,ryby

Mięso,wędliny,drób,ryby

Wędlina z udziałem podrobów mieszanych z dodatkiem krwi, jak salcesony, kiszka pasztetowa, kaszana itp