Przepis na sałatka poznańska

Przykładowy jadłospis młodzieży dla damskiej w wieku 13-16 lat na sezon zimowy (2400 kcal)

Przykładowy jadłospis młodzieży dla damskiej w wieku 13-16 lat na sezon zimowy (2400 kcal)

Wszystkie posiłki należy sporządzać z produktów świeżych. Potrawy z warzyw należy przyrządzić tuz przed podaniem, aby zahamować wysoka wartość odżywcza i dodatek oleju do tych potraw zmniejsza straty witamin rozpuszczalnych w tłuszczach –A ,D ,E, K Przyrządzając sałatkę a la Waldorff należy seler krotko obgotować w osolonej wodzie, następnie razem z jabłkami pokroić w Słupi lub kostkę , skropić sokiem z cytryny, dodać kefir (można go zastąpić majonezem) i rozdrobnione orzechy
1 0
Warsztaty kulinarne z Gorenje

Warsztaty kulinarne z Gorenje

Pin It. Dziś zapraszam Was na relację z warsztatów kulinarnych zorganizowanych przez firmę Gorenje podczas których miałyśmy możliwość testowania sprzętu AGD produkowanego przez tę markę
0 0
Podróż do Pyrlandii

Podróż do Pyrlandii

bitki w sosie pieczeniowym, kopytka i sałatka z ogórków kiszonych z cebulką i koperkiem. Sezon się zaczyna, dużo gotujemy więc pora zrobić kilka dodatkowych zdjęć i się z Wami podzielić
0 0