Przepis na ryby faszerowane

17 Zapisać
Jajka faszerowane tuńczykiem

Jajka faszerowane tuńczykiem

Ryby – pozycja obowiązkowa w zdrowej diecie. W codziennym menu nie może zabraknąć zdrowych tłuszczów oraz białka – ich idealnym źródłem są łatwo dostępne i pyszne ryby Graal®
7 Zapisać
Ryba faszerowana

Ryba faszerowana

Możecie użyć każdej innej białej ryby, przygotowanie pysznej ryby jest możliwe też bez owijania jej w skórę, wystarczy farsz owinąć w gazę i powoli ugotować w rosole
7 Zapisać
Dietetyczny, faszerowany, aromatyczny pstrąg.

Dietetyczny, faszerowany, aromatyczny pstrąg.

Jeżeli chodzi o ryby to jestem zwolenniczką podawania ich zgodnie z zasadą "mniej znaczy więcej". Dzisiejszy przepis to nasz dzisiejszy obiad
5 Zapisać
Papryka faszerowana soczewicą i jajkiem - 359 kcal

Papryka faszerowana soczewicą i jajkiem - 359 kcal

Z tej okazji przygotowałam dla Was przepis na bezmięsny posiłek, na kolację (solo lub z lekką sałatą) lub obiad - (wtedy warto zjeść dodatkowo zupę lub kawałek mięsa/ryby)
5 Zapisać
Pstrąg faszerowany serem ricotta z pachnącym ryżem

Pstrąg faszerowany serem ricotta z pachnącym ryżem

Nigdy nie jadłam lepszej faszerowanej ryby. Niemniej jednak farsz, który był przygotowany do tej ryby jest boski
3 Zapisać
Jajka faszerowane wędzonym pstrągiem

Jajka faszerowane wędzonym pstrągiem

Wędzony pstrąg może być bardzo słony, więc ilości składników należy dostosować do indywidualnych preferencji smakowych, jak i stopnia zasolenia ryby
2 Zapisać
Jajka faszerowane szprotkami i groszkiem

Jajka faszerowane szprotkami i groszkiem

Zamiast szprotek można użyć każdej ryby, np. Kolejna jajeczna propozycja na Wielki Piątek i na Wielkanoc
2 Zapisać
Jaja faszerowane szprotkami

Jaja faszerowane szprotkami

Zapach dość intensywny i nie każdy ryby lubi, ale mnie nie przeszkadza. Jaja faszerowane – ile osób, tyle pomysłów
1 Zapisać
Ryba faszerowana fetą i oliwkami

Ryba faszerowana fetą i oliwkami

Farszem nadziewać wnętrze ryby, uprzednio posypane tymiankiem, rozmarynem i majerankiem. Tym razem zapraszam na faszerowanego pstrąga, do którego przyrządzenia zainspirowały mnie wspaniałe smaki greckiej kuchni
1 Zapisać
Jajka faszerowane koperkiem i sardynkami

Jajka faszerowane koperkiem i sardynkami

- 1/2 puszki sardynek w oleju z chilli, możecie dać każde inne ryby jakie lubicie. 1/2 puszki sardynek w oleju z chilli, możecie dać każde inne ryby jakie lubicie
1 Zapisać
Jajka faszerowane z łososiem

Jajka faszerowane z łososiem

Ryby i owoce morza. Faszerowane jajka sprawdzą się tu doskonale, bowiem to bardzo smaczne i sycące danie
1 Zapisać
cykoria faszerowana pastą ze smażoną rybą

cykoria faszerowana pastą ze smażoną rybą

~80-100 g smażonej ryby. Nie każdemu odpowiada goryczka zawarta w niej,. A tu jest zależność z czym ją podawać,
1 Zapisać
Faszerowane awokado

Faszerowane awokado

Usuwamy pestkę, a na jej miejsce nakładamy kawałki ryby w sosie. Jakiś czas temu pisałam Wam o tym, że każdego dnia pracuję do późna i wracam do domu w środku nocy
1 Zapisać
Pstrąg faszerowany szpinakiem z suszonymi pomidorami

Pstrąg faszerowany szpinakiem z suszonymi pomidorami

) Ryby są wyjątkowe - są pyszne i naprawdę zdrowe - a trzeba przyznać, że takie idealne zestawienie nie zdarza się niezwykle często
1 Zapisać
Cykoria faszerowana

Cykoria faszerowana

Cykoria plus pasta z wędzonej ryby to połączenie wyśmienite – spróbujcie. Mięso ryby obrać z ości, rozdrobnić widelcem, wymieszać z majonezem, serkiem
1 Zapisać
Kalmary faszerowane ryżem z pomidorami

Kalmary faszerowane ryżem z pomidorami

) i gwarantuje, że wszystkie produkty są najwyższej jakości, i jak widzicie sami, ja również korzystam z oferty tego sklepu, nie tylko jeśli chodzi o owoce morza, ale także ryby wędzone czy marynowane
1 Zapisać
Jajka faszerowane wędzonym łososiem

Jajka faszerowane wędzonym łososiem

  Do farszu można dodać szynkę, wędzone ryby, tuńczyka z zalewy, same zioła, nadaje się prawie wszystko
0 Zapisać
dorsz faszerowany, na słodko

dorsz faszerowany, na słodko

Na zastygniętej galarecie ułożyć kawałki ryby i zalewać je stopniowo galaretką, dekorując figami pokrojonymi w plasterki