Przepis na ryba w cieście naleśnikowym

26 Zapisać
Ryba w cieście naleśnikowym

Ryba w cieście naleśnikowym

Soczysta ryba w mięciutkim cieście naleśnikowym, to naprawdę idealne połączenie. Może wydawać się trochę dziwne, ale ryba z ciastem naleśnikowym współgrają bardzo dobrze
16 Zapisać
Ryba w cieście naleśnikowym i pieczone ziemniaki

Ryba w cieście naleśnikowym i pieczone ziemniaki

Wczoraj na obiad przygotowałam rybę w cieście naleśnikowym. Rozgrzewamy patelnię i wlewamy olej, kawałki ryby obtaczamy w cieście i smażymy na patelni, na średnim ogniu na rumiano z dwóch stron
3 Zapisać
Ryba po japońsku w cieście naleśnikowym

Ryba po japońsku w cieście naleśnikowym

wyrazistą w smaku niż ryba po grecku, przygotujmy rybę po japońsku. Kawałki ryby zanurzyć w cieście i. Z Japonią ma zapewne tyle samo wspólnego co ta pierwsza z Grecją, ale przecież nie chodzi o nazwę tylko o smak
3 Zapisać
Ryba w cieście naleśnikowym

Ryba w cieście naleśnikowym

Ryba w cieście naleśnikowym najlepiej smakuje zaraz po usmażeniu, jest wtedy wyjątkowo chrupiąca zewnątrz i soczysta w środku
2 Zapisać
Ryba po grecku w cieście naleśnikowym

Ryba po grecku w cieście naleśnikowym

Ryba po grecku w cieście naleśnikowym to doskonałe danie zarówno na ciepło jak i na zimno. Maczać kawałki ryby w cieście i smażyć na oleju
32 Zapisać
Ryba w cieście piwnym

Ryba w cieście piwnym

Uwielbiam ryby, zwłaszcza te smażone w cieście naleśnikowym. Aby ryba była soczysta w środku, a otaczające ją na zewnątrz ciasto było chrupiące i ładnie wyrosło należy zastosować się do poniższych porad dotyczących odpowiedniego smażenia filetów w cieście
1 Zapisać
Ryba w cieście czosnkowym

Ryba w cieście czosnkowym

Moczyć rybę w cieście z obu stron i wykładać na gorący tłuszcz. Jeżeli lubicie rybę i czosnek to ten obiad jest dla Was
1 Zapisać
Ryba w cieście piwnym

Ryba w cieście piwnym

Niektórzy smażą ryby w cieście naleśnikowym, ale ja wolę zastąpić mleko świeżo otwartym piwem. Tak przygotowana ryba jest soczysta w środku, a otaczające je ciasto jest chrupiące i ma złocisty kolor
1 Zapisać
Pyszna ryba w cieście piwno-kminkowym

Pyszna ryba w cieście piwno-kminkowym

Dziś na stole królowała ryba, a konkretnie panga. Porcje ryby moczyć w cieście i smażyć wolno w dużej ilości tłuszczu na złoty kolor
0 Zapisać
Ryba w cieście z puree z ziemniaków

Ryba w cieście z puree z ziemniaków

Ryba usmażona jest w cieście naleśnikowym. Na patelni rozgrzewamy olej, kawałki ryby maczamy w cieście i smażymy na patelni do uzyskania złotego koloru (po kilka minut z każdej strony)
0 Zapisać
Ryba w cieście piwnym

Ryba w cieście piwnym

The post Ryba w cieście piwnym appeared first on kaszamanna. Na patelni rozgrzewamy olej, obtaczamy kawałki ryby w cieście i smażymy na złoto z obu stron
0 Zapisać
Morszczuk smażony w cieście naleśnikowym z serem żółtym

Morszczuk smażony w cieście naleśnikowym z serem żółtym

Ryba w cieście naleśnikowym jest bardziej soczysta niż smażona w panierce. Rybę obtocz w cieście naleśnikowym
0 Zapisać
Filet z mintaja w cieście naleśnikowym

Filet z mintaja w cieście naleśnikowym

NIE SOLIMY GDYŻ SÓL WYCIĄGA WODĘ I RYBA BĘDZIE SUCHA. Przedstawiam Wam efektowny przepis na pysznego mintaja
0 Zapisać
Flądra w cieście naleśnikowym z zapiekanymi ziemniakami

Flądra w cieście naleśnikowym z zapiekanymi ziemniakami

Jutro środa popielcowa także ryba podana na obiad wpasuje się idealnie. Flądra to bardzo delikatna ryba
18 Zapisać
Ryba po grecku

Ryba po grecku

Dziś, w drugi piątek adwentu, jak i w przeszły, kiedy przedstawiałem Wam przepis na rybę w cieście naleśnikowym, jest przepis na rybę
17 Zapisać
Ryba po japońsku

Ryba po japońsku

Kawałki ryby obtaczamy w cieście i smażymy na głębszym oleju. Bardzo smaczna rybka z warzywami w pomidorowej zalewie
15 Zapisać
Chrupiące ciasto piwne do kurczaka, lub ryby.

Chrupiące ciasto piwne do kurczaka, lub ryby.

My pokażemy troszkę inną panierkę, może nie do końca nadaje się do schabu, ale kawałki kurczaka, czy ryba wychodzą znakomicie
8 Zapisać
Ryba po cygańsku

Ryba po cygańsku

Pyszna rybka na zimno smażona w cieście naleśnikowym i marynowana w słodko-pikantnej zalewie - absolutny hit każdej imprezy