Przepis na ryba smazenie bez panierki

2 Zapisać

Lin w smietanie

Ponoc zadna inna ryba nie pasuje do sosu smietanowego jak lin wlasnie. Ryba bardzo podobna w smaku do karpia,choc nie tak tlusta i jeszcze delikatniejsza,traci jednak mulem tak jak karp
0 Zapisać

Ryba po grecku

Ryba po Grecku . Ryba ( polecam dorsza lub mintaja filety ) . W tym czasie na 2 patelni rozgrzewamy olej z cwiartka kostki masla ( maslo sprawi ze ryba bedzie miala wyjatkowy smak , jednak gdyby chcialo sie smazyc na samym masle to ono zacznie sie palic po chwili dlatego lejemy olej i dodajemy maslo ) 
0 Zapisać

Ryba po grecku

Ryba ( polecam dorsza lub mintaja filety ) . W tym czasie na 2 patelni rozgrzewamy olej z cwiartka kostki masla ( maslo sprawi ze ryba bedzie miala wyjatkowy smak , jednak gdyby chcialo sie smazyc na samym masle to ono zacznie sie palic po chwili dlatego lejemy olej i dodajemy maslo ) 
0 Zapisać

Tchnące historią malezyjskie fusion

Świeża ryba o różowym mięsie dobrze połączy się z aromatycznymi przyprawami. Jeśli ktoś lubi kuchnię południowowschodniej Azji, trudno się obejść bez tych dwóch składników, dlatego warto przy okazji podróży zaopatrzyć się w nie, zwłaszcza że okres ich ważności jest długi
Więcej przepisów na %s strony