Przepis na rosół magdy

Rosół z indyka

Rosół z indyka

Rosół to zupa, która kojarzy mi się przede wszystkim z domem rodzinnym i babciną kuchnią. Mięso myjemy i obieramy ze skóry (można ją pozostawić ale wtedy rosół będzie bardziej tłusty)
1 0
PASZTECIKI Z MIĘSEM I CZARNYM SEZAMEM /Bezglutenowe i Tradycyjne.

PASZTECIKI Z MIĘSEM I CZARNYM SEZAMEM /Bezglutenowe i Tradycyjne.

1-1,5 kg udźca z indyka gotujemy jak rosół, dodajemy warzywa, liść laurowy, zielę angielskie, pieprz ziarnisty kolorowy, domową przyprawę warzywną i gotujemy do miękkości na wolnym ogniu. ) 1-1,5 kg udźca z indyka gotujemy jak rosół, dodajemy warzywa, liść laurowy, zielę angielskie, pieprz ziarnisty kolorowy, domową przyprawę warzywną i gotujemy do miękkości na wolnym ogniu
19 0
Krem z dyni

Krem z dyni

Postanowiłam na czas jakiś przystopować z kalorycznymi smakołykami. Tak, Magda Kucharzy przekształca się na co najmniej 3 miesiące w Magda Dietuje
7 0