Przepis na roladki ze schabu

Roladki ze schabu z bracówką i mozzarellą

Roladki ze schabu z bracówką i mozzarellą

Dzisiaj polecam delikatne roladki ze schabu, nadziane bracówką i mozzarella. Jeszcze parę lat temu oglądałam roladki na innych blogach i się oblizywałam, myślałam że to trudna sztuka
DUSZONE ROLADKI ZE SCHABU Z BIAŁĄ KIEŁBASĄ

DUSZONE ROLADKI ZE SCHABU Z BIAŁĄ KIEŁBASĄ

Oprócz tradycyjnych schabowych często przygotowuję ze schabu roladki zmieniając tylko ich nadzienie. gdy roladkidobrze obsmażone wrzucamy posiekaną cebulę, liść laurowy, ziele angielskie i zalewamy całość szklanką wody tak, aby rolady były przykryte
Roladki ze schabu

Roladki ze schabu

Na patelni rozgrzać olej, dolewając dla smaku trochę oleju z pomidorów, wrzucić parę gałązek tymianku i obsmażyć roladki z każdej strony
Roladki ze schabu ze szpinakiem i serem

Roladki ze schabu ze szpinakiem i serem

Jeśli znudziły się Wam kotlety schabowe panierowane w mące, jajku i bułce to zapraszam Was na pyszne roladki - świetną alternatywę dla zwykłych schaboszczaków
Roladki ze schabu ze szpinakiem

Roladki ze schabu ze szpinakiem

W lodówce leżał przygotowany na kotlety schab, ale żeby nie było tak nudno i przewidywalnie pobuszowałam trochę w internecie i znalazłam przepis na roladki ze schabu ze szpinakiem i serem feta
Roladki mięsne ze schabu.

Roladki mięsne ze schabu.

Pamiętaj roladki wsadzaj na dobrze rozgrzany olej i smaż powolutku, nie na mega dużym ogniu bo w środku będą surowe
Roladki ze schabu

Roladki ze schabu

Zwiń roladki i zepnij za pomocą wykałaczki. Świetnie pasują do kluseczek śląskich lub ryżu. Roladki przełóż do naczynia i zalej bulionem
Roladki ze schabu z suszonymi śliwkami

Roladki ze schabu z suszonymi śliwkami

Oto roladki ze schabu z suszonymi śliwkami i plasterkiem wędzonego boczku. Na patelni rozgrzewamy tłuszcz i smażymy roladki na średnim ogniu ze wszystkich stron, aż uzyskają złocisty kolor
Roladki ze schabu ze szpinakiem i suszonymi pomidorami

Roladki ze schabu ze szpinakiem i suszonymi pomidorami

na mięso wyłożyć przygotowany farsz i zwijać w roladki. czerwona papryka. czerwona papryka. 5 plastrów schabu o grubości 1 cm. na rozgrzanej patelni obsmażyć z każdej strony a następnie dusić przez 20 min 5 plastrów schabu o grubości 1 cm