Przepis na remigiusza

2 Zapisać
Zrazy Zawijane – jak doprawić?

Zrazy Zawijane – jak doprawić?

Przepis na zrazy zawijane. Opis przepisu wideo. W tym odcinku Remigiusz Rączka gotuje według średniowiecznych przepisów – wytrawną zupę cynamonową z kaszą jaglaną, zrazy wieprzowe z grzybami i białą kaszą gryczaną oraz kibin (rodzaj pieroga z ciasta drożdżowo-śmietanowego) z nadzieniem z jabłek
0 Zapisać
śląskie smaki wielkanocne v.5

śląskie smaki wielkanocne v.5

kolejna ciekawostka regionalna, o której mało kto słyszał. tę zupę ze śledziami z mroków dziejów wyciągnął remigiusz rączka, którego program próbowałam obejrzeć przy okazji pobytu w szpitalu i wywarł na mnie tak piorunujące wraşenie, şe zmieniłam kanał przed końcem programu
Więcej przepisów na %s strony