Przepis na r aczka gotuje.pl

Chleb wieloziarnisty

Chleb wieloziarnisty

Wypieczony chleb powinien mieć brÄ…zowÄskĂłrkÄ™, po postukaniu go od spodu wydać gĹ‚uchy odgĹ‚os a wbita w niego wykaĹ‚aczka lub zapaĹ‚ka po wyjÄ™ciu być sucha
4 0
Ciasto marmurkowe

Ciasto marmurkowe

Klasyka, która często gościła na naszym stole w mojej młodości, tylko czasem w innej postaci. Ja najczęściej piekę to ciasto w keksówce, ale często równieş jako babkę marmurkową, albo po prostu na duşej blaszce jako ciasto łaciate
2 0
Chleb słonecznikowy

Chleb słonecznikowy

Pieczemy do czasu aş zbrązowieje a wykałaczka po wsadzeniu jej w bochenek będzie sucha, bez śladów przyklejonego do niej ciasta
0 0
Chleb półrazowy

Chleb półrazowy

Pieczemy do czasu aş chleb zbrązowieje a wykałaczka po wsadzeniu jej w bochenek będzie sucha.  Chyba zanudzę Was tym chlebem, ale co mam poradzić kiedy uzaleşniłam się od mojej domowej piekarni
0 0
Torcik owocowy

Torcik owocowy

Wykałaczka powinna pozostać sucha. Krem. serka mascarpone . truskawek. borowek. Dalej ubijając, dodajemy stopniowo cukier, następnie miksując, dodajemy po jednym şółtku
0 0