Przepis na pstrąg smażony

61 Zapisać
Pstrąg smażony

Pstrąg smażony

Jednak ostatnio w rozmaitych sklepach, nawet sieciowych, pstrągi są. - dwa pstrągi. Jeszcze kilka lat temu nie było łatwo o taką rybkę
36 Zapisać
Pstrąg Łososiowy (Tęczowy) Smażony

Pstrąg Łososiowy (Tęczowy) Smażony

jest pstrąg łososiowy smażony w czystej postaci i w takiej postaci jest. Pstrąg to jedna z najsmaczniejszych i bardziej docenianych ryb z rodziny łososiowatych
24 Zapisać
Pstrąg smażony w maśle

Pstrąg smażony w maśle

Pstrągi bardzo dobrze myjemy, osuszamy ręcznikiem i nacinamy w kilku miejscach. 2 pstrągi. Pstrągi smażymy na średnim ogniu pod przykryciem, przez 10 minut z każdej strony, gdy je przewracamy na drugą stronę dodajemy kawałek masła (25gr). 2 pstrągi
13 Zapisać
Cytrynowy pstrąg smażony na maśle

Cytrynowy pstrąg smażony na maśle

Siła tkwi w prostocie, pieczony pstrąg nie smakuje mi tak bardzo jak smażony. -) Pstrąg to ryba niedroga a naprawdę smaczna i godna polecenia
9 Zapisać
Pstrąg łososiowy smażony bez tłuszczu

Pstrąg łososiowy smażony bez tłuszczu

Artykuł Pstrąg łososiowy smażony bez tłuszczu pochodzi z serwisu NiePieprz - przepisy kulinarne. filet pstrąga łososiowego
5 Zapisać
Pstrąg na parze ze smażonym ryżem

Pstrąg na parze ze smażonym ryżem

na talerzu ( w miseczce) porcje ryżu - na to porcję pstrąga, Udekorować obsmażonym. Delikatny pstrąg ugotowany na parze ułożony na sytym ryżu
3 Zapisać
Pstrąg łososiowy smażony na wodzie

Pstrąg łososiowy smażony na wodzie

Tym razem przyszła kolej na przepiękny filecik z pstrąga. 1 filet z pstrąga łososiowego [ok. Tak zamarynowany filet z pstrąga łososiowego odstawić na 1 godzinę do lodówki, dla "przegryzienia się" smaków. ) 1 filet z pstrąga łososiowego [ok
3 Zapisać
Smażony pstrąg pod pierzynką

Smażony pstrąg pod pierzynką

Na podsmażony filet pstrąga nakładamy podsmażone jajeczko. Filet świeżutkiego pstrąga do tego podsmażone na masełku jajko z duża ilością pietruszki i marchewki
2 Zapisać
Najlepszy smażony pstrąg

Najlepszy smażony pstrąg

Jak przyrządzić pstrąga, żeby wspaniale smakował. My lubimy również ten smażony czosnek, więc dokładam go na talerze
2 Zapisać
Pstrąg smażony na maśle

Pstrąg smażony na maśle

Pstrąga smażymy tylko i wyłącznie na maśle, wg mnie smażony na oleju całkowicie traci swój smak. To bardzo prosty sposób na przygotowanie pstrąga
1 Zapisać
Pstrąg z migdałami smażony na soli. Danie z patelni bez tłuszczu

Pstrąg z migdałami smażony na soli. Danie z patelni bez tłuszczu

filet z pstrąga ze skórą ( lub filet z łososia). Uwielbiam ryby. Dlaczego. Bo są szybkie w przygotowaniu, smaczne i zdrowe
1 Zapisać
PSTRĄG SMAŻONY Z MASŁEM ZIOŁOWO-CZOSNKOWYM

PSTRĄG SMAŻONY Z MASŁEM ZIOŁOWO-CZOSNKOWYM

mąka krupczatka do obtoczenia pstrągów. Pstrągi umyć w zimnej wodzie następnie osuszyć ręcznikiem papierowym
1 Zapisać
Pstrąg smażony w mące kukurydzianej, z kaszą gryczaną, papryką i serem

Pstrąg smażony w mące kukurydzianej, z kaszą gryczaną, papryką i serem

Do momentu, kiedy świat odkrył dobrodziejstwa pstrąga i można dostać go świeżego właściwie w każdym większym sklepie
1 Zapisać
pstrąg smażony

pstrąg smażony

Pstrąga dzielimy na porcje i solimy , smażymy z każdej strony na oliwie na złoty kolor uprzednio obtaczając w mące
1 Zapisać
Pstrąg smażony sauté

Pstrąg smażony sauté

1 kg pstrąga 8 dag tłuszczu 1 cytryna 3 dag mąki sól do smaku Wykonanie. 1 kg pstrąga. Sauté jest to metoda przyrządzania potraw polegająca na smażeniu w małej ilości silnie rozgrzanego tłuszczu
1 Zapisać
Pstrąg  z masłem, smażony na... maśle

Pstrąg z masłem, smażony na... maśle

Pstrąga można upiec w. Ale ja pstrąga faszerowałam masłem i usmażyłam na maśle. żeby pstrąg był smaczny, nasączony i pachnący masłem
0 Zapisać
Smażony pstrąg z pieczonym ziemniakiem

Smażony pstrąg z pieczonym ziemniakiem

Tak podanego pstrąga dostaliśmy w Zagrodzie w Zagórzu Śląskim. Pstrąga oczyścić, tym razem obcięłam głowę
0 Zapisać
Smażony pstrąg z cytrynowymi ziemniakami

Smażony pstrąg z cytrynowymi ziemniakami

Pstrągi dokładnie myjemy, również od środka, osuszamy ręcznikiem papierowym. Ziemniaki odlewamy i przekładamy na patelnię, na której smażyliśmy pstrągi