Przepis na przyślij przepis styczeń 2013

Wyniki zabawy noworocznej

Wyniki zabawy noworocznej

Przepis wpadł mi w ręce z zaufanego źródła, które zapewniło mnie o skuteczności smakowej efektu końcowego
Wysłałam i wygrałam

Wysłałam i wygrałam

Otóż siedzę sobie w pracy i w ramach krótkiej przerwy pomyślałam, że przejrzę ów gazetkę, może jakiś fajny przepis wpadnie mi w oko
KONKURS - 5 URODZINY CHATY !

KONKURS - 5 URODZINY CHATY !

Główną wygraną w konkursie jest Grill stołowy firmy Raclette oraz książka Smakowita Pajda z przepisami blogerów
VI konkurs urodzinowy bloga

VI konkurs urodzinowy bloga

com) przepis na Waszą ulubioną świąteczną potrawę – taką, która co roku musi pojawić się w Waszym domu na świątecznym stole, jest związana z tradycjami kultywowanymi w Waszej rodzinie wraz z krótkim opisem dania
KONKURS

KONKURS

Zdjęcie i przepis umieszczajcie na mojej tablicy na Facebooku (dodając przepis napiszcie z jakiego regionu on pochodzi i jakąś może jej historię, z czym się kojarzy, kto robił itd
Tęczowe ciasto w Przyślij Przepis

Tęczowe ciasto w Przyślij Przepis

Nie kradnę nikomu jego osobistej treści - nie przepisuje absolutnie żadnej treści słowo w słowo. Jeżeli wzoruje się na czyimś przepisie to zawsze to zaznaczam i wprowadzam swoje poprawki, staram się zmieniać składniki
Konkurs urodzinowy

Konkurs urodzinowy

Przyślijcie koniecznie zdjęcie potrawy i napiszcie, który przepis Was zainspirował. a) ugotujcie coś, inspirując się którymś z moich przepisów
Konkurs  - Desery Świata

Konkurs - Desery Świata

com przepis (wraz ze zdjęciem) na tradycyjny deser jednej z kuchni świata. Przepisy siostry Anastazji"
Grochówka wojskowa

Grochówka wojskowa

Moją grochówkę ugotowałam wzorując się na przepisie Pana Bogdana Pisarskiego, oryginalny przepis można znaleźć tutaj
konkurs z okazji pierwszych urodzin bloga :)

konkurs z okazji pierwszych urodzin bloga :)

Postanowiłam tę okazję jakoś uczcić, dla mnie prezentem jest już samo to, że zaglądacie tutaj i korzystacie z przepisów, które publikuję – zawsze jest mi bardzo miło, kiedy otrzymam wiadomość w komentarzu lub od znajomych, że ktoś z mojego przepisu coś ugotował i bardzo mu to smakowało