Przepis na potrawy z soi i soczewicy

Zdrowa żywność typu instant :)

Zdrowa żywność typu instant :)

Kolejna recenzja produktów od Artisan Grains. Tym razem coś na szybko, ale nadal zdrowo. I to jaka. Żywność typu instant nie kojarzy się dobrze, zazwyczaj mamy na myśli produkty wysoko przetworzone, napakowane chemią i konserwantami, nie dostarczające naszemu organizmowi nic odżywczego
0 0
Składniki odżywcze

Składniki odżywcze

głębokim tłuszczu (frytki, pączki, faworki oraz potrawy panierowane). porcję fasolki, soczewicy, ryżu, tofu (soja), warzyw strączkowych takich jak bób, groszek lub innych produktów zawierających białko roślinne albo jedną małą porcję mięsa, ryby, sera lub jaj
0 0
Rośliny strączkowe

Rośliny strączkowe

Wodę z moczenia soi, należy wylać i gotować w nowej wodzie, natomiast inne można gotować w wodzie z moczenia
0 0
Sznycle w fasoli

Sznycle w fasoli

Doskonale się sprawdza kiedy nam się spieszy. Przygotowujemy na raty. Potrawa dnia drugiego. Nadmiar usmażonych sznycli po ostudzeniu ląduje w zamrażarce
0 0
Wegańskie Zakopane

Wegańskie Zakopane

Kolejnym lokalem, w którym się najemy jest Koji Suhi, serwujący sushi i potrawy kuchni azjatyckiej. Zakopane jak wszem i wobec wiadomo nie jest miasteczkiem przystosowanym dla wegetarian, a co dopiero dla wegan
0 0