Przepis na polędwiczki wieprzowe

Wieprzowa polędwiczka pieczona w kolorowym pieprzu

Wieprzowa polędwiczka pieczona w kolorowym pieprzu

400 g polędwiczki wieprzowej. Share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pocket (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Udostępnij na Twitterze (Opens in new window) 400 g polędwiczki wieprzowej
Wędzone polędwiczki wieprzowe - wędzone na patelni

Wędzone polędwiczki wieprzowe - wędzone na patelni

Przyprawy rozdrobnić wymieszać z solą i olejem i natrzeć nimi polędwiczki. 2 polędwiczki wieprzowe,3 listki laurowe, 3 ząbki czosnku,sól,olej,kilka ziaren pieprzu ziarnistego i ziela angielskiego, do wędzenia. 2 gałązki rozmarynu,2-3 gałązki jałowca,kilka ziaren jałowca,trochę siana lub herbatyPolędwiczki oczyścić z błon, umyć, osuszyć. 2 polędwiczki wieprzowe
Polędwiczki wieprzowe z boczkiem

Polędwiczki wieprzowe z boczkiem

) Tym razem polędwiczki zawinęłam w boczek i zapiekłam w piekarniku. ) Polędwiczki zawinięte w boczek nabierają fajnego aromatu, więc polecam
Polędwiczki wieprzowe z jabłkami

Polędwiczki wieprzowe z jabłkami

Polędwiczki wieprzowe z jabłkami – cudownie soczyste, apetycznie aromatyczne, pachnące jabłkami i nutą cynamonu, podane na pieczonych ziemniaczkach i słodkiej marchewce
Polędwiczki wieprzowe w sosie chrzanowym

Polędwiczki wieprzowe w sosie chrzanowym

Polędwiczki wieprzowe wymyć, osuszyć i oczyścić z błon. Lubicie polędwiczki. Polędwiczki to idealne danie na domowe uroczystości czy też pyszny domowy obiad
Polędwiczka wieprzowa w towarzystwie chrzanu i szpinaku

Polędwiczka wieprzowa w towarzystwie chrzanu i szpinaku

Zbliża się weekend, więc podaję pomysł na prosty, smaczny i ładny sobotni albo niedzielny obiad. Sposób na roladkę z polędwicy z chrzanem i ze szpinakiem podpatrzyłam u koleżanki i teraz bardzo często z niego korzystam, ode mnie podchwyciła go moja mama i u niej też się bardzo zadomowił
Polędwiczki wieprzowe z kurkami

Polędwiczki wieprzowe z kurkami

Polędwiczki oczyścić z białych błon i pokroić w ukośne plastry o szerokości ok. Tak przygotowane polędwiczki odstawić na dobę do lodówki