Przepis na podgrzybki mrożone

Krem z podgrzybków

Krem z podgrzybków

Podgrzybki pokroić w plastry, dodać do szalotek i smażyć, aż zmiękną. Jakby tak prześledzić nasze wpisy z Karolą, to ja potrafię tylko zmieszać drinka, ewentualnie upiec ciasteczka
1 0
Pasta z podgrzybków

Pasta z podgrzybków

podgrzybki, kurki, muchomory rdzawobrązowe i gołąbki zielonawe 750 g podgrzybków. Ja swoją pastę robiłam wcześniej z grzybów świeżych i z takich są zdjęcia ale teraz zrobiłam z mrożonych i też jest super, dlatego dziś ją przedstawiam
0 0
Zupa grzybowa tradycyjna

Zupa grzybowa tradycyjna

1,5 l bulionu drobiowo- wołowego lub drobiowego 600-700 g grzybów leśnych ( borowiki, podgrzybki, maślaki) 1 cebula 150 ml śmietany kremówki 3 łyżki masła 1 łyżka mąki pieprz i sól Na 2 łyżkach masła podsmażyć drobno posiekaną cebulkę
245 0