Przepis na podgarla

Pasztet z królika

Pasztet z królika

surowego boczku lub podgarla. 1,5 kg 1/2 kg surowego boczku lub podgarla. Pasztet pewnie robimy z różnego mięsa, jednak mięso z królika chyba najbardziej pasuje do tego typu potrawy
1 0
Pasztet drobiowy z wiśniami

Pasztet drobiowy z wiśniami

3 udka kurczaka 1 golonka z indyka 40 dag wątróbki z indyka 30-40 dag podgarla lub boczku 1 pęczek włoszczyzny 1 łyżka soli 1 łyżeczka pieprzu ziele angielskie, liść laurowy 30 dag suszonych wiśni łyżka majeranku 3 jajka kasza manna 1 sucha bułka kieliszek wiśniówki   Oczyszczone udka, golonkę i podgarle gotować na wolnym ogniu razem z włoszczyzną, zielem i liściem
1 0
Pasztet

Pasztet

– 200 g surowego boczku lub podgarla lub słoniny. Ostatnio podawałam przepis na pasztet, ten niczym sie prawie nie różni
0 0
Pasztet mięsny-przepis

Pasztet mięsny-przepis

Pasztet mięsny - przepis. Pasztet mięsny z najlepszej jakości mięsa, idealny na świąteczne śniadanie. Jestem pewna, że w każdym domu powstaje taki pasztet jednak u każdej gospodyni smakuje inaczej
0 0