Przepis na pierogi z podrobami i kapustą

40 Zapisać

Zespół jelita nadwrażliwego

) Warzywa marchew, pietruszka, seler (korzeń), ziemniaki, sałata, rzodkiewki, pomidory bez skórki, bataty, dynia, awokado kapustne, strączkowe, kalarepa, cebulowe Owoce gotowane i pieczone jabłka, brzoskwinie, banany surowe jabłka, gruszki, śliwki, truskawki, maliny, porzeczki Desery i słodycze galaretki, kisiele, budynie i lody (uwaga przy nietolerancji laktozy), herbatniki, biszkopty czekolada, bita śmietana, kremy, ciasta i ciasteczka, konfitury z owoców pestkowych, batony Przyprawy kminek, pietruszka, koper ogrodowy, bazylia, oregano, jałowiec jarzynka, korzenne, musztarda, chrzan, curry, chilli, ostra papryka, pieprz Inne chrupki kukurydziane, potrawy gotowane, pieczone i duszone bez obsmażania, pierogi leniwe, kopytka, naleśniki chipsy, fast food, potrawy smażone, wędzone, wysokoprzetworzone (zupki i sosy instant), zupy zabielane śmietaną z warzyw wzdymających i na tłustych wywarach, majonez                   Postać zaparciowa
12 Zapisać

spis rzeczy

pierogi z kapustą i grzybami. ciasto na pierogi z żółtkami. ciasto na pierogi. gęś faszerowana kapustą kiszoną i wędzonymi śliwkami
Więcej przepisów na %s strony