Przepis na pierogi magdy gessler

Domowe Pierogi z Kaszanką Magdy Gessler

Domowe Pierogi z Kaszanką Magdy Gessler

Domowe Pierogi z Kaszanką Magdy Gessler - Składniki (ok. Pierogi z kaszanką - danie dość intrygujące i budzące mieszane uczucia wśród potencjalnych degustatorów
Pierogi z jagodami - mniam :))

Pierogi z jagodami - mniam :))

Jest to chyba przepis Magdy Gessler. Hej. ) Pierożki ja jagodami chyba wszyscy lubią, my też. ) Mój młody zajadał się jak nigdy i miał ubaw z fioletowych ust, języka i zębów
PIEROGI RUSKIE

PIEROGI RUSKIE

Wtorek to dzień, kiedy mój syn – połączenie Magdy Gessler z Okrasą i Makłowiczem – ma w szkole praktyki, na których właśnie uczył się robienia ruskich pierogów, a co się z tym wiąże kilka zdjęć „jego dzieło” znajdzie się na blogu
Pierogi Z Kaszanką

Pierogi Z Kaszanką

pomysł na podstawie przepisu Magdy Gessler. Ciasto na pierogi robiłam z mojego ulubionego przepisu na miękkie ciasto pierogowe, a mianowicie zaparzane ciasto, do którego możemy dodać wodę, ale również mleko, a pierogi będą wtedy jeszcze bardziej delikatne
Potrawy wigilijne – przepisy

Potrawy wigilijne – przepisy

Ciasto na pierogi. Zakwas z buraków wg Magdy Gessler. Pierogi z kapustą i grzybami. Czerwony barszcz wigilijny wg przepisu Magdy Gessler
Placki ziemniaczane u starych znajomych

Placki ziemniaczane u starych znajomych

Szczególnie kategoria „Jadła Podkarpackiego” z absolutnie genialnym „Pierogiem podkarpackim". I choć Magda Gessler mogłaby mieć zastrzeżenia odnośnie jej rozmiarów, to jedzenie jest naprawdę pyszne
Przydatne ustrojstwo :)

Przydatne ustrojstwo :)

TeŻet i ja uwielbiamy pierogi. Magda Gessler wprowadzała zmiany w restauracji gruzińskiej. Rozwałkowany płat ciasta kładziemy na pierogownicy, nakładamy farsz w miejsca "dziurek", przykrywamy drugim rozwałkowanym płatem ciasta, wałkujemy, aby pierogi się zlepiły, przekręcamy pierogownicę do góry nogami i voila
20 grudnia 2012

20 grudnia 2012

Po pierwsze zrobiłam obowiązkowe w moim domu pierogi wigilijne, czyli pierogi z nadzieniem ziemniaczano - serowym na ostro
Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie...

Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie...

Pascha wielkanocna (przepis Magdy Gessler. Właśnie zakończył się kolejny odcinek "Kuchennych Rewolucji", gdzie prowadzącą jest Magda Gessler
"Proziaki z masełkiem czosnkowym"

"Proziaki z masełkiem czosnkowym"

W mące robimy wgłębienie jak podczas robienia ciasta na pierogi. Oglądając ostatnio Kulinarne Rewolucje, pani Magda Gessler zaproponowała odnowionej restauracji by serwowali regionalne dania Podkarpacia
Łosoś w papilotach ....

Łosoś w papilotach ....

Niestety z restauracjami jest tak jak w programie Magdy Gessler Kuchenne rewolucje. z cukinią i pomidorami