Przepis na pieczenie mięsa w niskiej temperaturze łopatka

Pulled pork czyli wyczesana wieprzowina

Pulled pork czyli wyczesana wieprzowina

mięso potrzebuje sporo czasu na marynowanie i pieczenie. Taką porcję mięsa oczywiście ciężko zjeść na jeden raz, ale spokojnie można je odgrzewać albo wykorzystać na zimno do przygotowania kanapek czy jako dodatek do sałatek
15 0
Pulled pork, czyli uczta dla mięsożerców

Pulled pork, czyli uczta dla mięsożerców

Pulled pork to marynowana wieprzowina poddawana długiej obróbce termicznej w niskiej temperaturze. Dzięki takiemu sposobowi przygotowania mięso jest delikatne, miękkie i rozpada się na cienkie kawałki, które przypominają wyglądem grube nitki
14 0
Słoikówka

Słoikówka

Dlatego też przygotowaliśmy kilkanaście przepisów na takie właśnie słoikowe mięsa. Kontynuując testowanie mieszanek przyprawowych oferowanych przez Dobrą Kiełbasę proponujemy słoikówkę
13 0