Przepis na pieczeń zając

0 Zapisać
Bigos litewski

Bigos litewski

Ugotowane mięso i pieczeń wołową pokrój na kawałeczki, dodaj do cebuli i krótko podsmaż razem. po 30 dag karkówki wieprzowej i mięsa z zająca oraz resztek pieczeni wołowej albo cielęcej
4 Zapisać

Mięsa i przetwory

DziczyznaTo mięso ze zwierząt łownych, które dzieli się na zwierzyna gruba (dzik, jeleń, ryś, żubr, łoś, antylopa, sarna, muflon, wilk, daniel, dropie) i zwierzyna drobna (wiewiórka, dzika gęś i kaczka, borsuk, lis, kuna leśna, zając, królik, bażant, kuropatwa, przepiórka, piżmak, jarząbek, derkacz, grzywacz, derkoł)
1 Zapisać

Jakie zioła do czego

JAKIE ZIOŁA STOSOWAĆ DO POSZCZEGÓLNYCH POTRAWNazwa zioła Mięso Ryby i owoce morza Warzywa Bazylia baranina, wieprzowina, cielęcina, indyczka, smażone ryby śródziemnomorskie, skorupiaki, małże groch, marchew, ziemniaki, kapusta, czosnek, pomidory, sałata Czosnek niedźwiedzi mięso grillowane, mięso wędzone, pieczony drób, królik smażone ryby słodkowodne, raki groch, grzyby, ziemniaki, pomidory, sałata Cząber ogrodowy wieprzowina, baranina, mięso mielone, podroby, indyczka, kaczka, królik smażone ryby śródziemnomorskie (węgorz, makrela) fasolka szparagowa, warzywa strączkowe, grzyby, ziemniaki, pomidory Estragon cielęcina, baranina smażona, podroby, pieczony królik (nadzienie) gotowana ryba, skorupiaki groch, ogórki, grzyby, sałata, pomidory Kolendra ragoût, mięso mielone, drób gotowany, pieczony i smażony, królik całe ryby (pieczone w folii), skorupiaki warzywa strączkowe, warzywa kapustne, korzeniowe i czosnkowe, papryka, ogórek Koper baranina, wołowina gotowana i smażona, ragoût drobiowe, pieczeń z zająca gotowana i marynowana ryba, skorupiaki, małże fasolka szparagowa, ogórek, ziemniaki, grzyby Liść laurowy mięso smażone, pieczeń, jednogarnkowe dania, smażony i pieczony drób ryby gotowane i smażone, ryba marynowana warzywa strączkowe, marchew, ziemniaki, kapusta Lubczyk wieprzowina, baranina, wołowina gotowana, mięso mielone, drób, królik pieczone w całości ryby (nadziewane) warzywa strączkowe, ziemniaki, warzywa kapustne, korzeniowe i czosnkowe Majeranek mięso smażone, mięso wędzone, podroby, mięso mielone, pieczeń z indyczki, gęś, kaczka, smażona dziczyzna śledź, łosoś, flądra, raki, małże fasolka szparagowa, warzywa strączkowe, warzywa kapustne, ziemniaki, grzyby Melisa ragoût cielęce i z baraniny, pieczony drób (nadzienie) gotowana ryba w folii, skorupiaki fasolka szparagowa, papryka, sałata Mięta zielona baranina, mięso wołowe gotowane, mięso mielone, pieczony drób (nadzienie) pieczone ryby śródziemnomorskie, skorupiaki ogórki, warzywa strączkowe, warzywa czosnkowe, marchew, papryka Oregano mięso z grilla, steki, mięso mielone, drób pieczony i z grilla pieczone ryby śródziemnomorskie, małże bakłażan, warzywa czosnkowe, papryka, pomidor, cukinia Pietruszka mięso smażone, mięso krótko pieczone, mięso mielone, pieczony drób (nadzienie), królik pieczone ryby śródziemnomorskie, małże warzywa czosnkowe i korzeniowe, ziemniaki, papryka, grzyby, pomidory, sałata Rozmaryn mięso z grilla, pieczeń i ragoût, podroby, pieczony drób, królik węgorz, pieczone ryby śródziemnomorskie, scampi fasolka szparagowa, warzywa kapustne i czosnkowe, ziemniaki, grzyby, pomidory, cukinia Rzeżucha (rukiew) wodna mięso z grilla (masło ziołowe), pieczony drób (nadzienie) gotowana ryba, ryba z grilla groch, ziemniaki, grzyby, sałata Szałwia cielęcina, baranina, wieprzowina, mięso z grilla, pieczony drób, królik, dzik węgorz, smażone ryby śródziemnomorskie, małże warzywa strączkowe, ziemniaki, warzywa kapustne i korzeniowe Szczypiorek mięso gotowane i smażone, mięso mielone, drób gotowany i smażony gotowana ryba, ryba w folii, skorupiaki, małże warzywa, strączkowe, warzywa kapustne, czosnkowe i korzeniowe, papryka, grzyby Tymianek mięso smażone, mięso z grilla i wędzone, podroby, mięso mielone, drób i dziczyzna wszelkiego rodzaju węgorz, karp, marynowana ryba, skorupiaki, małże warzywa strączkowe, warzywa kapustne, czosnkowe i korzeniowe, papryka, grzyby
Więcej przepisów na %s strony