Przepis na pasztet z wieprzowiny

Pasztet domowy

Pasztet domowy

pasztet domowy Pasztet pieczemy z moim narzeczonym regularnie od ubiegłego roku. Zawsze staramy się przygotować go więcej, a po upieczeniu i wystudzeniu porcjujemy i większą część mrozimy
184 0
Pasztet sojowy

Pasztet sojowy

Składniki na pasztet sojowy. majeranek, ziele angielskie, liść laurowy. Jeżeli chcemy aby pasztet był wilgotny, pieczemy go w kąpieli wodnej czyli do większej brytfanki dajemy wodę i tam umieszczamy brytfankę z pasztetem
15 0
Pasztet domowy

Pasztet domowy

Pasztet domowy piekę zarówno na Wielkanoc jak i na Boże Narodzenie. Nie ma niespodzianek. Mogę z czystym sumieniem podać taki pasztet swojej rodzinie
7 0
Pasztet domowy ze śliwkami

Pasztet domowy ze śliwkami

Mój pasztet składa się głównie z wieprzowiny, wątróbki drobiowej i boczku wędzonego. Pasztet domowy każdy z nas lubi ale nie każdy sam robi… a szkoda… bo jego przygotowanie wbrew pozorom nie jest skomplikowane, a smak takiego domowego pasztetu jest zawsze wyjątkowy
7 0
Pasztet

Pasztet

Pasztet to coś, co bardzo w domu lubimy. Dlatego też robię go zawsze większą ilość i część mrożę. Od jakiegoś czasu dużo słyszałam o pasztecie z żurawiną, chodził za mną, chodził aż miałam przyjemność spróbować kawałek takiego pasztetu na świątecznym spotkaniu blogerek
5 0
Pasztet z dzika

Pasztet z dzika

Jego wykwintny aromat i ciemnoczerwona barwa wyraźnie odróżnia je od wieprzowiny. Wśród wielu rodzajów mięsa, to pozyskiwane z dziczyzny cechują wyjątkowe walory smakowe i dietetyczne
5 0
Pasztet domowy.

Pasztet domowy.

Nigdy  nie piekłam pasztetu i  moja mama tego  nie robiła. Przepisów w internecie co  nie miara. W tym roku  nie gotuje dużo  na Święta, więc postanowiłam pokombinować i  zrobić ten pasztet
4 0
Pasztet z zająca

Pasztet z zająca

g tłustej wieprzowiny,. Ułożyć pasztet, zwilżonymi dłońmi. Przodek. g tłustej wieprzowiny,. z zająca*,. g wątróbki (ja użyłam wątróbkę z królika),
2 0
Pasztet domowy

Pasztet domowy

Pasztet domowy, delikatny, idealny do świeżego pieczywa. Smacznego. Przygotowuje się go bardzo łatwo, a efekt końcowy zachwyci każdego zwolennika pasztetów
2 0