Przepis na pasztet z podrobów

Pasztet z kaczki

Pasztet z kaczki

Pasztet drobiowy z kaczki. pęczek włoszczyzny. Domowe pasztety – cudowny smak i zapach, zawsze zrobione w większej ilości do zamrożenia Możemy pasztety zrobić z przeróżnych mięs – ja zrobiłam z kaczki, bo ma wyrazisty, ostrawy smak
11 0
PASZTET

PASZTET

PRZEPIS. Będziemy potrzebować. -½ kg mięsa wieprzowego (łopatka lub karkówka). -½ kg surowego tłustego boczku lub podgardle czy pachwina
3 0
Pasztet drobiowy aromatyczny

Pasztet drobiowy aromatyczny

Pasztet jest wyjatkowo pyszny,delikatnie kremowy polecam go nie tylko na wyjatkowe okazje. Jest w tym pasztecie naprawde duzo aromatycznych zapachow,a to za sprawa przede wszystkim szalwi i innych aromatycznych ziol
3 0
Domowy pasztet

Domowy pasztet

Pasztet mięsny zrobiony z dobrej jakości mięsa i podrobów, doskonale przyprawiony zasmakuje każdemu. Sprawdzi się na Wielkanocnym stole, jak i również na kromce domowego chleba
1 0
Pasztet z królika

Pasztet z królika

Gotujemy wszystko, aż do miękkości mięsa, podrobów i włoszczyzny. Pasztet pewnie robimy z różnego mięsa, jednak mięso z królika chyba najbardziej pasuje do tego typu potrawy
1 0
pasztet drobiowy

pasztet drobiowy

Z tym pasztetem to śmieszna sprawa. Musiałam więc poprosić o pomoc mężczyznę, który niczym mój superbohater zajął się mało wdzięczną rolą oczyszczania drobiowych wątróbek ze wszystkiego co nie powinno się w pasztecie znaleźć
0 0