Przepis na pasztet z podrobów wieprzowych

PASZTET

PASZTET

PRZEPIS. Będziemy potrzebować. -½ kg mięsa wieprzowego (łopatka lub karkówka). -½ kg surowego tłustego boczku lub podgardle czy pachwina
3 0
Domowy pasztet

Domowy pasztet

Pasztet mięsny zrobiony z dobrej jakości mięsa i podrobów, doskonale przyprawiony zasmakuje każdemu. Sprawdzi się na Wielkanocnym stole, jak i również na kromce domowego chleba
1 0
Dieta ubogoenergetyczna

Dieta ubogoenergetyczna

Ser twarogowy półtłusty, sery podpuszczkowe niepełnotłuste, serek topiony, masło, margaryna, pasztet z drobiu, cielęciny, parówki drobiowe i cielęce, dżemy bezcukrowe, śledzie, ryby niezbyt tłuste-gotowane, wędzone
6 0
Pasztet z gęsi

Pasztet z gęsi

- ugotowałam rosół z korpusu i reszty podrobów (serce, żołądek). Pierwsze pasztety robiłam z aptekarską dokładnością, musiało być takie a nie inne mięso i co do grama
50 0
Pasztet z żurawiną

Pasztet z żurawiną

-) Możecie sobie też śmiało zmieniać "pochodzenie" podrobów. -) Na temat podrobów są różne opinie. Pasztety robiłam już różne - mniej lub bardziej smakujące domownikom - z różnych mięs i warzyw, ale ten który proponuję Wam dziś smakuje mi chyba najbardziej
0 0