Przepis na pasta z ryby gotowanej

Pasta z ryby maślanej

Pasta z ryby maślanej

Ogórka i szalotkę drobno pokroić, dodać do rozdrobnionej ryby maślanej i wymieszać z majonezem. sól i pieprz
0 0
Pasta z makreli wedzonej

Pasta z makreli wedzonej

Cebulkę i ogórek kroimy w drobną kostkę i dodajemy do ryby. Pasta z wędzonej makreli, twarożku , ogórka, jajka- jest doskonała do pieczywa zarówno na śniadanie jak i na kolację
14 0
Pasta rybna - najlepsza na kanapki

Pasta rybna - najlepsza na kanapki

Mięso ryby oddzielamy od skóry i ości, dorzucamy do jajek. PASTA Z WĘDZONEJ MAKRELI. Codzienne kanapki łatwo urozmaicić, wystarczy połączyć kilka składników i już mamy pyszne smarowidło, które odmieni zwykłą bułkę z masłem i szynką
9 0