Przepis na pałki faszerowane

Jabłka faszerowane kaszanką

Jabłka faszerowane kaszanką

Zachęcam do wypróbowania przepisu na jabłka faszerowane kaszanką i podane z cebulą przygotowaną w formie szybkiej konfitury – tradycyjne zestawienie smaków, ale z lekkim twistem
Maczugi drobiowe z pure z marchwi i groszku

Maczugi drobiowe z pure z marchwi i groszku

Pałki z kurczaka pozbawione kości świetnie nadają się do faszerowania ulubionymi składnikami. Podobne danie robiłam kiedyś na grillu, nadziewając pałki farszem ze szpinaku i pieczarek (KLIK)
Kurczak po cygańsku z suszonymi śliwkami

Kurczak po cygańsku z suszonymi śliwkami

Zagotowujemy i gorącym sosem zalewamy pałki z kurczaka. Pieczarki faszerowane mięsem mielonymPieczona karkówkaSchab z śliwkąKurczak pieczony na ryżu Kurczak po cygańsku z suszonymi śliwkami 0
Zakąszamy!

Zakąszamy!

Jajka na twardo faszerowane po mojemu. Kraje północy, region picia wódki a nie wina, siłą rzeczy muszą mieć bogatą tradycję zakąszania
Ziołowo – pomarańczowy kurczak

Ziołowo – pomarańczowy kurczak

Pałki z kurczaka na warzywach pieczone. Pyszny, z wierzchu chrupiący, w środku soczysty. Kurczak faszerowany pomarańczami, pieczony w piekarniku poleca się na obiad i to nie tylko od święta
Nie ma Wielkanocy bez babki cytrynowej

Nie ma Wielkanocy bez babki cytrynowej

Która to już Wielkanoc poza domem rodzinnym. Czwarta w sumie, trzecia pod rząd i druga w Atenach. I tak człowiekowi tęskno za polską swojską kiełbasą, którą się święci, jakby nie była wystarczająco dobra, i za chrzanem i za sałatką i za wieloma innymi rzeczami, które tylko made in Poland smakują równie dobrze
Faszerowane pałki kurczaka

Faszerowane pałki kurczaka

pałki kurczaka 5. Składniki. pałki kurczaka 5. cukinia ½. papryka czerwona ½. papryka żółta ½. Vegeta. sól, pieprz, Maggi
Pałki kurze faszerowane

Pałki kurze faszerowane

Pałki kurze przekroić wzdłuż kości. Pałki kurze przekroić wzdłuż kości. Zdjąć skórę i wyciąć kość. Lekko rozbić mięso, doprawić solą, pieprzem, papryką, bazylią
Papryka faszerowana mięsem mielonym

Papryka faszerowana mięsem mielonym

I mamy październik i mamy jesień. Osobiście nie lubię jesieni, choć nie przeczę şe i ona potrafi zaskoczyć i bywa cudownie piękna