Przepis na na sajgonki z mięsem

SAJGONKI

SAJGONKI

Sajgonki to pyszna przekąska kuchni azjatyckiej, sprzedawane w budkach z dodatkiem ryżu i surówki. Dzisiaj przygotowałam je w domu, są na prawdę pyszne, chrupiące i soczyste w środku
68 0
Sajgonki

Sajgonki

Przepis na sajgonki, taki mój miszmasz z różnych przepisów. Podawać na ciepło z sosem. Smażyć na głębokim oleju, aż będą rumiane
43 0
Sajgonki

Sajgonki

Tak przygotowane sajgonki odstawić na ok. Placki zanurzać pojedynczo w letniej wodzie, kłaść na deskę, poczekać, aż zmiękną i nakładać na każdy placek po łyżce stołowej farszu
43 0
Sajgonki

Sajgonki

Sajgonki, będące popularnym daniem kuchni chińskiej, są smażonymi w głębokim tłuszczu krokiecikami z nadzieniem mięsno-warzywnym, zawiniętymi w papier ryżowy
42 0
Sajgonki

Sajgonki

Najbardziej popularne są sajgonki z mięsem wołowym, rzadziej z kurczakiem. Gotowe sajgonki najlepiej podawać z sosem słodko-kwaśnym
31 0