Przepis na na kopiec kreta dr oetkera

4 Zapisać
Wielkanocny kopiec

Wielkanocny kopiec

Wydrążony spód ciasta nasącz wodą z cukrem i sokiem z cytryny. Całość miksuj początkowo na niskich, a następnie na wysokich obrotach przez ok
4 Zapisać
Babeczki "Kopce kreta"

Babeczki "Kopce kreta"

wydrążyłam i napełniłam śmietaną. podobny do oryginału. „Przepis inspirowany produktem Dr Oetkera. Uzyskane z wydrążenia ciasto rozkruszyłam w dłoniach i zachowałam
3 Zapisać
Babeczki "Kopiec Kreta"

Babeczki "Kopiec Kreta"

Po upieczeniu babeczki wyciągamy z formy, ścinamy górę i wydrążamy łyżeczką dziurki. Sok z cytryny wymieszany z wodą - do nasączenia ciasta
2 Zapisać
Kopiec kreta w muffinkowej formie

Kopiec kreta w muffinkowej formie

Po upieczeniu i wystudzeniu, należy babeczki wydrążyć. Na pierwszy ogień poszedł kopiec kreta w odmienionym wydaniu - w formie małych, muffinkowych kopczyków
0 Zapisać
Kopiec kreta z masą twarogową.

Kopiec kreta z masą twarogową.

Górną połowę ciasta siekamy drobno na kruszonkę. Z pełnym poważaniem, ale jest to jeszcze większa profanacja, niż ciasto Zuzi z mikrofali
4 Zapisać
Wielkanocny kopiec

Wielkanocny kopiec

Wydrążony spód ciasta nasącz wodą z cukrem i sokiem z cytryny. Całość miksuj początkowo na niskich, a następnie na wysokich obrotach przez ok
4 Zapisać
Kopiec zimowo-świąteczny

Kopiec zimowo-świąteczny

Wydrążony spód ciasta nasącz wodą z cukrem i sokiem z cytryny. Całość miksuj początkowo na niskich, a następnie na wysokich obrotach przez ok
21 Zapisać
Słodka pokusa

Słodka pokusa

Schłodzoną śmietankę ubić na sztywno. Kopca Kreta Classic Dr. Oetkera. Masę wyłożyć na ciasto, łyżeczką zrobić małe wgłębienia
21 Zapisać
Truskawkowe pole

Truskawkowe pole

Masę można ubijać dopiero po ich ostudzeniu i wydrążeniu. Na blasze do pieczenia ustawić foremki. Babeczek Kopce Kreta Dr
20 Zapisać
Słodkie jeżyki

Słodkie jeżyki

Za pomocą łyżeczki wydrąż babeczki na środku do wys. Na blasze do pieczenia ustaw foremki. Babeczek Kopce Kreta Dr
9 Zapisać
Chatka skrzata

Chatka skrzata

Wydrążony spód ciasta nasącz wodą z cukrem i sokiem z cytryny. Całość miksuj początkowo na niskich, a następnie na wysokich obrotach przez ok
6 Zapisać
Wiśniowy sad

Wiśniowy sad

Wydrążony spód ciasta nasącz wodą z cukrem i sokiem z cytryny. Całość miksuj początkowo na niskich, a następnie na wysokich obrotach przez ok
5 Zapisać
Na borówki!

Na borówki!

Wydrążony spód ciasta nasącz wodą z cukrem i sokiem z cytryny. Całość miksuj początkowo na niskich, a następnie na wysokich obrotach przez ok
5 Zapisać
Cake pops

Cake pops

Wydrążony spód ciasta nasącz wodą z cukrem i sokiem z cytryny. Całość miksuj początkowo na niskich, a następnie na wysokich obrotach przez ok
5 Zapisać
W ogródku

W ogródku

Banana obrać, pokroić w drobną kostkę i wypełnić nim wydrążone babeczki. Na blasze do pieczenia ustawić foremki
4 Zapisać
Cud Malina!

Cud Malina!

Wydrążony spód ciasta nasącz wodą z cukrem i sokiem z cytryny. Całość miksuj początkowo na niskich, a następnie na wysokich obrotach przez ok
4 Zapisać
Małpki

Małpki

Za pomocą łyżeczki wydrąż babeczki na środku do wys. Na blasze do pieczenia ustaw foremki. Masę możesz ubijać dopiero po ich ostudzeniu i wydrążeniu
4 Zapisać
Grzybobranie

Grzybobranie

Za pomocą łyżeczki wydrąż babeczki na środku do wys. Na blasze do pieczenia ustaw foremki. Babeczek Kopce Kreta Dr
3 Zapisać
Ślady misia

Ślady misia

Za pomocą łyżeczki wydrąż babeczki na środku do wys. Na blasze do pieczenia ustaw foremki. Masę możesz ubijać dopiero po ich ostudzeniu i wydrążeniu
4 Zapisać
Kopiec zimowo-świąteczny

Kopiec zimowo-świąteczny

Wydrążony spód ciasta nasącz wodą z cukrem i sokiem z cytryny. Całość miksuj początkowo na niskich, a następnie na wysokich obrotach przez ok
21 Zapisać
Słodka pokusa

Słodka pokusa

Schłodzoną śmietankę ubić na sztywno. Kopca Kreta Classic Dr. Oetkera. Masę wyłożyć na ciasto, łyżeczką zrobić małe wgłębienia