Przepis na na gulasz w szybkowarze

5 Zapisać
Gulasz ze swieżych kurek i fasolki szparagowej

Gulasz ze swieżych kurek i fasolki szparagowej

przygotuj i ugotuj fasolkę zgodnie z przepisem Gotujemy fasolkę szparagową w szybkowarzewylej fasolkę na durszlak i odstaw, garnek opłucz i osuszwlej do miski zimnej wody i wrzuć do niej kurki - pozostaw je w niej na kilka minut, aby woda dotarła do wszystkich zakamarków po paru minutach wypłucz kurki z brudu, następnie całość przelej przez durszlakpowtarzaj płukanie grzybów, aż pozbędziesz się wszystkich zanieczyszczeńwyłuskaj orzechy pistacjowerozgrzej w szybkowarze masłododaj posiekaną cebulę i szczyptę solipodsmażaj, aż cebula się zeszkli i delikatnie zarumienidodaj kurki i podsmażaj ok
Więcej przepisów na %s strony