Przepis na miodownik z orzechami

Miodownik.

Miodownik.

miodowe przekładane kremem grysikowym oraz powidłem śliwkowym, orzechami włoskimi i polane. czekoladą. posiekanymi orzechami i polać czekoladą
59 0
Miodownik tradycyjny

Miodownik tradycyjny

Kiedy placki zmiękną miodownik należy przechowywać w lodówce. Oto mój pierwszy przepis. ) Zdecydowałam się na to konkretne ciasto z uwagi, że jest to ulubione ciasto Mojego męża, który dziś założył mi Bloga
51 0
Miodownik

Miodownik

Wbrew pozorom nie jest czasochłonny. Ciasto jest wysokie, ładnie się prezentuje, nie jest przeraźliwie
11 0
MIODOWNIK

MIODOWNIK

orzechowa. ½ szklanki cukru. podgrzewamy do chwili ,aż miód się rozpuści, odstawiamy do ostygnięcia. mąkę mieszamy z sodą, dodajemy posiekaną
10 0
Miodownik

Miodownik

Wierzch posypać pokruszonymi orzechami włoskimi. Klasyczne, tradycyjne bożonarodzeniowe ciasto. Blaty miodowego ciasta przełożone grysikowym kremem i u mnie obowiązkowo powidłami śliwkowymi
10 0