Przepis na mielone zawijane w boczku

Klops w boczku ze skórą

Klops w boczku ze skórą

Jeżeli mamy cienki boczek to gotowe przyprawione mięso mielone zawijamy w boczek ze skórą na zewnątrz i wiążemy lub wkładany w siatkę wędzarniczą ,następnie zawijamy w rękaw do pieczenia lub wkładamy do naczynia żaroodpornego z pokrywką
6 0
NAJLEPSZE GOLABKI W BIALEJ KAPUSCIE

NAJLEPSZE GOLABKI W BIALEJ KAPUSCIE

Łączymy ze sobą ugotowany ryż, mięso mielone, dobrej jakości mielonkę, zrumienioną cebulę, posiekane grzyby, dodajemy bułkę tartą i jajko, zioła, doprawiamy solą i pieprzem, wyrabiamy masę
12 0
Bomba serowa z grilla

Bomba serowa z grilla

Na mięso mielone dajemy starty żółty ser. Chrupiąca zewnętrzna warstwa boczku i soczyste wnętrze potrawy sprawia, że jest ona niesamowita za każdym razem
0 0
Rolada z perliczki

Rolada z perliczki

Mięso mielone mieszamy podrobami, pieprzem ziołowym i słodką papryką, podsmażoną na maśle cebulą i czosnkiem oraz bułką tartą
0 0
Obiadowy wieniec

Obiadowy wieniec

Wszystki składniki z wyjątkiem plastrów boczku i żurawiny w syropier mieszamy w misce, tworząc zwartą masę jak na kotlety mielone
0 0