Przepis na mielone w cieście francuskim

Mięso mielone w cieście francuskim

Mięso mielone w cieście francuskim

Tym razem mielone w cieście francuskim z oliwką. Do zmielonego mięsa dodajemy namoczoną i wyciśniętą bułkę, jajka, przyprawy oraz wyciśnięty przez praskę czosnek
Mięso mielone z warzywami w cieście francuskim

Mięso mielone z warzywami w cieście francuskim

Mięso mielone mieszamy razem z jakami, bułką tartą i przyprawami. Przepis na smaczny i łatwy obiad. Ciasto francuskie wykładamy z opakowania i rozkładamy na płaskiej powierzchni, następnie nakładamy na nie farsz z mięsa mielonego
Mielone w cieście francuskim

Mielone w cieście francuskim

Tym razem mielone w cieście francuskim z oliwką. Do zmielonego mięsa dodajemy namoczoną i wyciśniętą bułkę, jajka, przyprawy oraz wyciśnięty przez praskę czosnek
Magia ciasta francuskiego

Magia ciasta francuskiego

Kiedy warzywa będą usmażone- zmienią kolor na żółty- dodajemy mięso mielone. Jakiegokolwiek by farszu nie użyć zawsze będzie smakować
Rolada z mięsa mielonego w cieście francuskim

Rolada z mięsa mielonego w cieście francuskim

Do miski wkładamy mielone mięso, dodajemy podsmażoną cebulę z porą, posiekany drobniutko czosnek, słodką paprykę, roztrzepane jajko, przyprawiamy solą i pieprzem, dokładnie wszystko mieszamy