Przepis na matjasy przepis

Śledzie po skandynawsku z koperkiem, marchewką i jałowcem

Śledzie po skandynawsku z koperkiem, marchewką i jałowcem

* przepis pochodzi z bloga 'Pistachio', Diana Henry - "Salt, sugar, smoke". 5 filetów solonych ze śledzia (najlepiej matjasy solone), moczone przez noc. 120 g brązowego cukru muscovado (w przepisie było 175 g białego. 5 filetów solonych ze śledzia (najlepiej matjasy solone), moczone przez noc. 120 g brązowego cukru muscovado (w przepisie było 175 g białego. 5 filetów solonych ze śledzia (najlepiej matjasy solone), moczone przez noc. 120 g brązowego cukru muscovado (w przepisie było 175 g białego. 5 filetów solonych ze śledzia (najlepiej matjasy solone), moczone przez noc. 120 g brązowego cukru muscovado (w przepisie było 175 g białego. 5 filetów solonych ze śledzia (najlepiej matjasy solone), moczone przez noc. 120 g brązowego cukru muscovado (w przepisie było 175 g białego. 5 filetów solonych ze śledzia (najlepiej matjasy solone), moczone przez noc. 120 g brązowego cukru muscovado (w przepisie było 175 g białego
8 0