Przepis na marynowanie mięsa z królika

Królik pieczony

Królik pieczony

Jest lekkie i zdrowe – mięso królika należy do najchudszych mięs, zawiera też bardzo łatwo przyswajalne białko – królik jest mięsem idealnym dla wszystkich alergików
50 0
Królik w sosie własnym

Królik w sosie własnym

Proponuję dziś królika to bardzo smaczne lekkostrawne, chude i zdrowe mięso. -pieprz. Królika porcjujemy ,płuczemy (marynujemy)przyprawiamy solą pieprzem delikatą nacieramy czosnkiem ,majerankiem obkładamy cebulą kropimy, olejem, mieszamy i odstawiamy na cała noc do lodówki
3 0
Królik "po włosku"

Królik "po włosku"

Zamiast polędwiczki z królika można użyć innego, chudego mięsa. Wlać do mięsa i cebuli ocet balsamiczny i pozwolić mu odparować
2 0