Przepis na marynata schabu do wędzenia

Schab wędzony

Schab wędzony

Soczysty, bardzo przyjemny kawałek schabu. dominują nad mięsem, nie wybijają się w smaku. Gorczycę, goździki oraz listki laurowe wrzucamy do moździerza i rozbijamy
2 0
Schab wędzony dymem w płynie

Schab wędzony dymem w płynie

płynie do różnych rodzajów mięs i ryb. Poza tym tradycyjne wędzenia wymaga jednak czasu, razem z peklowaniem i wędzeniem trzeba mu poświęcić
0 0
Schab pieczony

Schab pieczony

Ta pieczeń świetnie smakuje podana z sosem do obiadu, można zrobić z większego kawałka schabu, ponieważ dobrze przechowuje się w lodówce
3 0
Schab ze słoja

Schab ze słoja

nie, kiedyś tak często robiono, ale ten jest taki na już, to znaczy przygotowuje sie go dość szybko, ale swoje odczekać trzeba
2 0
Schab suszony

Schab suszony

MARYNATA. dodatkowo. Na tę marynatę ułożyć schab, przykryć pokrywką lub folią spożywczą i wstawić do lodówki na trzy dni
0 0
Schab po sztygarsku wedzony po azjatycku na herbacie

Schab po sztygarsku wedzony po azjatycku na herbacie

Kiełbasa lub kabanos ma mieć długość schabu. do wędzenia. Tym daniem chcę pokazać że można otworzyć kuchnię śląską na nowe smaki i pokazać że nie jest ona zamknięta swoim regionalizmem, lecz można łączyć ją dowolnie z kuchniami świata tworząc jej nowe atrakcyjne oblicze, że jest najlepszą polską kuchnią, a jednocześnie jest uniwersalna i kosmopolityczna
0 0