Przepis na marynata do wędzenia schabu

Schab wędzony

Schab wędzony

dominują nad mięsem, nie wybijają się w smaku. Soczysty, bardzo przyjemny kawałek schabu. Gorczycę, goździki oraz listki laurowe wrzucamy do moździerza i rozbijamy
2 0
Schab wędzony dymem w płynie

Schab wędzony dymem w płynie

płynie do różnych rodzajów mięs i ryb. Poza tym tradycyjne wędzenia wymaga jednak czasu, razem z peklowaniem i wędzeniem trzeba mu poświęcić
0 0
Schab pieczony

Schab pieczony

Ta pieczeń świetnie smakuje podana z sosem do obiadu, można zrobić z większego kawałka schabu, ponieważ dobrze przechowuje się w lodówce
3 0
Schab ze słoja

Schab ze słoja

nie, kiedyś tak często robiono, ale ten jest taki na już, to znaczy przygotowuje sie go dość szybko, ale swoje odczekać trzeba
2 0
Schab suszony

Schab suszony

MARYNATA. dodatkowo. Na tę marynatę ułożyć schab, przykryć pokrywką lub folią spożywczą i wstawić do lodówki na trzy dni
0 0
Schab po sztygarsku wedzony po azjatycku na herbacie

Schab po sztygarsku wedzony po azjatycku na herbacie

do wędzenia. Tym daniem chcę pokazać że można otworzyć kuchnię śląską na nowe smaki i pokazać że nie jest ona zamknięta swoim regionalizmem, lecz można łączyć ją dowolnie z kuchniami świata tworząc jej nowe atrakcyjne oblicze, że jest najlepszą polską kuchnią, a jednocześnie jest uniwersalna i kosmopolityczna
0 0