Przepis na makrela na parze

Żyj zgodnie ze swoją grupą krwi - grupa A

Żyj zgodnie ze swoją grupą krwi - grupa A

grupa rodzaj Mięso i drób Owoce morza Anioł morski, dorsz, karp, łosoś, makrela, okoń, pikerel, pstrąg tęczowy, sardynki, ślimak, troć Jaja i produkty mleczne mleko i ser sojowy Oleje i tłuszcze Olej lniany, oliwa z oliwek Orzechy i pestki masło z orzeszków ziemnych, orzeszki ziemne, pestki dyni Fasole i inne strączkowe Rośliny strączkowe czerwone i zielone, fasola pinto, soja, fasola adzuki i czarna Przetwory zbożowe Amarant, kasza Chleb i bułki Chleb essene, z kiełków pszenicy, z mąki sojowej, wafle ryżowe Ziarna i makarony, mąka i zboża Kasza, makaron z karczocha i soba, mąki
19 0
Dieta lekkostrawna

Dieta lekkostrawna

dorsz, karp, pstrąg strumieniowy, morszczuk, sola, sandacz, szczupak, lin, okoń, mintaj, karmazyn, wołowina, chuda wieprzowina, kura, dziczyzna, ryby morskie jak śledź, makrela, sardynka, ryby słodkowodne jak leszcz
14 0
DOMOWY PAPRYKARZ

DOMOWY PAPRYKARZ

wędzony pstrąg/makrela lub ryba przygotowana na parze). Śniadanie, kiedy na bułce widziałam paprykarz lub pasztet, było jak smakowy horror
4 0